Urmaker Bjerke følger de gjeldene smitteverntiltakene i forbindelse med COVID-19 pandemien.

Grunnet nye tiltak for å hindre smittespredning holder Urmaker Bjerke i Oslo nå midlertidig stengt til og med 29. april.

Vi er fortsatt tilgjengelige på post@urmaker-bjerke.no

og på telefon 23010210, hverdager mellom kl. 09:00-17:00.

Har du spørsmål vedrørende en service? Ta kontakt med oss, så vil vi forsøke å finne en god løsning hvis det gjelder henting eller andre saker. Det samme gjelder bestilte varer som har ankommet.

Butikken i Bergen holder åpent som vanlig.

Alternative løsninger

Etter nye tiltak for å hindre smittespredning er våre to butikker i Oslo nå midlertidig stengt, men vi er fortsatt tilgjengelig for alle våre kunder.

Urmaker Bjerke tilbyr nå nye løsninger for blant annet digitale møter og levering.

Nettbutikken vår er også alltid åpen – der finner du store deler av vårt sortiment av klokker, smykker og tilbehør tilgjengelig til enhver tid. Vi sender over hele landet og finner den leveringsmåten som passer best for deg.

Vi hjelper deg!

Vårt kundesenter svarer deg på dine spørsmål! De kan kontaktes på telefon 23010210, mail post@urmaker-bjerke.no eller via chat på våre nettsider, hverdager mellom kl. 09:00 – 17:00.

Klikk & Hent

Forhåndsbetalte varer og reparasjoner som er klare til avhenting kan ved avtale hentes ved “pick-up” utenfor vår butikk. Dette gjelder også kjøp i vår nettbutikk.

Kontakt butikkene våre direkte for avtale og eventuelle spørsmål.

Vår kontaktinformasjon finner du her!

Videokonsultasjon

Våre ansatte er klare for å vise deg varer fra vårt sortiment via et Teams-møte.
Du kan kontakte oss på
nett@urmaker-bjerke.no
for booking og mer informasjon.