Jaeger-LeCoultre har et museum fullt av egne urverk, og gjennom produsentens lange historie har mange av konkurrentene også brukt urverkene i sine egne klokker. Det er likevel ikke bare urverkene som har gjort Jaeger-LeCoultre kjent, de står også bak en rekke ikoniske klokker som har vært gjenstand for beundring.

Jaeger-LeCoultre Reverso Classic Large Small Second er en elegant klokke som reflekterer kjennetegnene fra Jaeger-LeCoultre Reverso-kolleksjonen. Urkassen er i stål og urskiven har en nydelig sølvfarget finish med slipte mønstre og kontrasterende blå urvisere. Remmen i brunt kalveskinn er fra Casa Fagliano. Som på alle klokkene i Jaeger-LeCoultre Reverso kolleksjonen kan du snu glasset inn mot håndleddet, en funksjon som i sin tid ble laget for å beskytte klokken mot tøffe tak under polokamper.

Jaeger-LeCoultre Reverso One er en klokke fra samme berømte kolleksjon, og stålklokken med diamanter på bezelen er både sofistikert og feminin. Urskiven har en lys sølvfarge og et diskre mønster som lyser ut fra senter av klokken med de iøyenfallende dypblå viserne. Stållenken er i seg selv et syn med de mange perfekte leddene – en fin kontrast til den raffinerte klokken. Denne klokken kan selvfølgelig også vendes, og baksiden innbyr til personlige graveringer som vil gjøre den enda mer unik.

Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous Night & Day Medium er en av de mange imponerende klokkene i den forholdsvis nye, populære kolleksjonen. En av årsakene til populariteten er nok den nærmest poetiske gjennomførte visningen av natt og dag som sitter nederst på den vakre guilloche-dekorerte urskiven. Denne modellen kommer i rose gull og har automatisk ur¬verk fra egen produksjon som består av hele 204 separate deler. Klokken har en diameter på 34 millimeter og en bezel besatt med diamanter.