I samarbeid med Moderne Media har Urmaker Bjerke lansert podkasten «Klokkepodden». En podkast for deg som ønsker å lære mer om klokker, hvordan de fungerer, ord & uttrykk og mye mer om den fascinerende klokkeverdenen.

Våren 2020 sparker vi i gang første sesong av Klokkepodden, en podkast om klokker med Joakim Bjerke og Jim Fossheim som programledere. Joakim er 4. generasjon i Urmaker Bjerke, og sammen med Jim fra Moderne Media vil han gi dere en god innføring i klokker og alt som hører med. Det lanseres ny episode hver fredag denne våren, og du finner oss der du hører podkast.

I tillegg til podkasten har vi laget en egen Instagramkonto som heter @klokkepodden. Der vil du finne mer informasjon rundt hver episode og vi vil legge ut bilder av de klokkene og temaene som omtales. Der kan dere også kontakte oss for å gi oss tips til temaer du ønsker at vi skal ta opp, spørsmål du måtte ha eller andre spennende ideer. Abonner på Klokkepodden allerede i dag og legg gjerne igjen en rating og kommentar.

Her finner du Klokkepodden (trykk under):