Et magasin om klokker og mennesker – vi er stolte av å presentere høstens nye utgave av Bjerke magasinet. Vi har flere spennende artikler med et historisk preg og tanken om en klokke som varig verdi. Omega Speedmaster Moonwatch jubilerer i år og feirer 50 år siden mennesket først satte sine spor i månestøvet og vi har her samlet flere gode historier rundt den ikoniske modellen. Elitefotballsjef Lise Klaveness er vårt portrett og vi har fått et godt innblikk i hennes hverdag og tanker om tid. Ikke minst kan dere lese mer om klokker, smykker og om det nyoppussede verkstedet vårt der urmakerne ivrig utveksler sine erfaringer. Les mer i magasinet vårt her eller kom innom en av våre tre butikker for en utgave.

VERKSTEDET

Vi viser frem det nye og utvidede verkstedet vårt i Nedre Slottsgate. Der har vi flere nye maskiner, utvidet kapasitet og arbeidsplass til hele åtte urmakere. Les artikkelen her og bli bedre kjent med våre to urmakere Loi og Magnus.

VERDENS MEST BERØMTE KLOKKE?

50 års jubileum for månelandingen gir Omega Speedmaster god grunn til å feire. Les mer om noen av de fantastiske historiene og seiglivede mytene rundt klokken. 

A. LANGE & SÖHNE TIL URMAKER BJERKE

Urmaker Bjerke har inngått et eksklusivt samarbeid med A. Lange & Söhne her i Norge – den siste brikken i puslespillet er på plass. Les mer om Tysklands ypperste urprodusent som du nå finner i Nedre Slottsgate 11.