IWC vinner stadig tilhengere, og bredden i utvalget av modeller kan være en del av forklaringen på hvorfor mange har en klokke fra IWC høyt oppe på ønskelisten. Uansett hvilken livsstil du ønsker å signalisere med valg av klokke er det sannsynlig at du kan finne gode alternativer hos produsenten som alltid leverer topp kvalitet.

IWC Portofino Chronograph er sporty, men samtidig så elegant og klassisk at den kan komplettere et antrekk i mer formelle anledninger. IWC Portofino er kolleksjonen for alle som elsker italiensk eleganse, og det er ingen tilfeldighet at klokkene bærer samme navn som den lille pittoreske italienske havnebyen. IWC Portofino Chronograph har automatisk kronograf og en flott hvit skive som står i vakker kontrast til kassen i rødt gull. Med en diameter på 42 millimeter er det en markant klokke som du kan bære på armen med en luksuriøs rem i brunt alligatorskinn.

IWC Portofino Automatic Moon Phase 37 er en feminin klokke som med en diameter på 37 millimeter gjør den til et statement på håndleddet. Det er umulig å se klokken uten å bli fascinert av den nærmest poetisk utformede månefasen. Det helhetlige uttrykket blir ytterligere understreket av at klokken er dekorert med 66 diamanter og 12 edelstener. Klokken kommer i stål eller rødt gull med rem i alligator¬skinn fra italienske og velrenommerte Santoni.

IWC Aquatimer Automatic Edition «Expedition Jacques-Yves Cousteau» er laget for alle som synes at livet under havets overflate virker forlokkende. At klokken er oppkalt etter den franske dykkerlegenden, som også har fått sitt portrett gravert inn på baklokket, er en respektfull honnør til en pioner. Designet er moderne, men med tydelige referanser til 50-tallets ut¬trykk. Den automatiske klokken er i stål med en dyp blå urskive og en solid sort gummirem.