Patek Philippe er en produsent som aldri skuffer. Det er kombinasjonen av å forholde seg til lange tradisjoner, og samtidig ha innovasjons-kraft som imponerer mest. Det er derfor fort gjort å tenke på de mest kjente kolleksjonene som Calatrava, Nautilus eller Aquanaut, men de litt mindre kjente modellene er også vel verdt å kikke nærmere på.

Gondolo Ref. 5124G kommer fra kolleksjonen som hyller sammensatte grafiske og arkitektoniske former, og med sin tydelige referanse til Art Deco-stilen imponerer klokken med sin geometriske enkelhet. I den elegante klokken tikker et manuelt ur¬verk som er utviklet av produsenten, og som kan nytes gjennom det lett buede baklokket i glass. Gondolo Ref. 5124G kommer i hvitt gull med en vakker blå urskive med en matchende dypblå rem i alligatorskinn. Den samme klokken finnes også i gult gull med kremfarget urskive og rem i brunt alligatorskinn.

Complications Chronograph Ref. 5170P er laget i platinum, som er et av de mest eksklusive materialene som kan benyttes i klokkeproduksjon. Det er ikke mange produsenter som lager klokker med denne legeringen, og Patek Philippe er blant de aller fremste, om ikke den aller fremste. Klokken har et manuelt opptrekksverk som inneholder ikke mindre enn seks separate patenter. Med den beskjedne diameteren på 39,4 millimeter viser Patek Philippe at de, til tross for de mange mekaniske funksjonene i kronografen, mestrer kunsten å lage en kompakt og kledelig klokke. Urverket er synlig gjennom baklokket i safirglass, urskiven er mørk blå og den kommer med sort rem i alligatorskinn.

Twenty-4 Ref. 4910/11R kommer fra kolleksjonen som helt siden lanseringen i 1999 har vært en stor suksess. Denne modellen er svært elegant og prydet med ikke mindre enn 34 diamanter som til sammen utgjør 0,66 karat. Urskiven har en nydelig og mørk sjokoladebrun farge, diamanter og romerske tall i rose gull. Lenken og urkassen er i gull og klokken drives av et quartzurverk som er utviklet og produsert av Patek Philippe selv.