I snart 160 år har TAG Heuer presset grensene med innovasjon og tekniske nyvinninger – nesten alltid med en sterk tilknytning til sport, biler og fly.

Da «Monaco» ble introdusert i 1969, vakte den ukonvensjonelle kronografen stor oppsikt. Siden den gang har modellen oppnådd status som en av klokkeverdenens udødelige ikoner. Et unikt firkantet ytre matchet av en banebrytende teknologi på innsiden. I forbindelse med årets 50-årsjubileum, vil Monaco feires med flere spennende spesialmodeller gjennom året. Det er bare å følge med.

 

TAG Heuer Carrera Calibre Heuer 02T Tourbillon Nanograph er en liten teknisk revolusjon vi allerede kan glede oss over. Klokken er foreløpig siste steg i utviklingen av TAG Heuers avanserte tourbillon-kronograf fra 2015, men har et fornyet ytre – og ikke minst et oppgradert indre. Nanograph er den første klokken som tar i bruk TAG Heuers nyutviklede balansefjær (spiral) av karbon-kompositt. Det høyteknologiske materialet er ikke bare superlett, men er også svært resistent mot støt, magnetisme og temperaturvariasjoner.

 

Fjæren av karbon-kompositt har også funnet veien til TAG Heuers nye Autavia Isograph. Den frittstående kolleksjonen er en moderne ny tolkning av 60-talls-kronografen Heuer  Autavia (AUTomotive-AVIation), som har  tette bånd til både bilsport og luftfart.  Autavia Isograph har et friskt design med subtile referanser til fortiden, hvor det flørtes med ulike materialer, teksturer og farger.  Modellen er blant annet tilgjengelig i tidsriktig bronse, som over tid vil utvikle en særegen patina avhengig av hva du utsetter klokken din for.

 

TAG Heuer Connected Modular 45 «Golf Edition» er også fullspekket av teknologi – men på en litt annen måte. Den Android-baserte smartklokken er spesialdesignet for golfere, og kan enkelt kobles opp mot TAG Heuers nye golf-app. Denne gir deg full kontroll på banen, med alt fra analyser av prestasjonene dine til 3D-gjengivelser av mer enn 39.000 golfbaner. Estetisk byr klokken på et golf-inspirert design, med det karakteristiske fargeskjemaet svart, hvitt og grønt. Bjerke får denne eksklusivt i Norge, og som seg hør og bør leveres klokken i en spesiell boks med tre golfballer.

TAG Heuer Carrera Calibre Heuer 02T Tourbillon Nanograph

TAG Heuer Autavia Isograph