Onsdag 09.03.22 var vi i samarbeid med TAG Heuer på SNØ – verdens råeste helårsarena for snøopplevelser. Her ble det gjennomført en rekke vinteraktiviteter, som passet for både små og store, erfarne og uerfarne. Sammen med dette, fikk deltagerne mulighet til å ta en titt på TAG Heuer sine nyeste lanseringer.

Dagen startet med felles transport fra butikken vår i Nedre Slottsgate 11, Oslo. Derfra gikk bussen til SNØ som ligger i Lørenskog. Ved ankomst ble det utdelt startnummer for alle deltakerne. I skibakken ble det avholdt flere spennende konkurranser, og det ble fine premier til vinnerne. Konkurransene ble avholdt i racerbakken og gikk blant annet ut på å komme rasket mulig i mål.

Isklatring var også en populær aktivitet for mange. Dette var noe de fleste av deltakerne ikke hadde opplevd før, og det skapte stor glede og spenning hos de som turte å prøve seg opp veggen. Arrangementet hadde deltakere i alle aldre, fra godt voksne til små barn. Vi kunne dermed nyte godt av det brede utvalget av bakker på SNØ – alt fra alpinbakke, racingbakke, park og nybegynnerområde.

Kvelden ble avsluttet med et after-party hvor det ble servert god mat og drikke. Her hygget vi oss sammen og fikk tatt en nærmere titt på klokkene som TAG Heuer hadde med seg. Den nye Aquaracer Professional 200 var selvsagt svært populær blant de tilstedeværende. Da resten ble med bussen hjem til Oslo sentrum, var det et par som fikk gleden av en litt mer behagelig hjemreise. Det ble nemlig trukket ut en heldig vinner av en kjøretur hjem i en Porsche Taycan, Porsche`s nye elbil.

Deltagerne på arrangementet bestod av TAG Heuer interesserte og et knippe heldige vinnere fra vår konkurranse på Instagram. Tilbakemeldingene vi har fått på arrangementet har vært svært positive, og vi vil takke alle som meldte seg på for å dele en herlig dag i slalåmbakken med oss!

Les det nyeste Bjerke Magasinet nå!

I det nyeste Bjerke Magasinet får vi et innblikk i Erling Braut Haaland sin tilværelse som en av verdens stigende stjerner på fotballbanen og hans store interesse for klokker. Vi lærer også mer om klokker sitt forhold til Fotball som idrett. Bærekraftig urmakerkunst er også noe som har kommet i fokus hos flere av urprodusentene. Les også mer om Urmaker Bjerke sine egne storsatsninger Bjerke Vintage & Pre-Owned og Bjerke MasterClass.