Urmaker Bjerke lanserer et helt nytt konsept: BJERKE ACADEMY MASTERCLASS. Her vil du som deltager få utfordret deg som “urmaker” innad klokkekunstens verden. 

Dette er en unik mulighet til å selv kunne sette sammen et urverk, der det handler om presisjon og nøyaktighet for å til slutt se at hjertet i klokken (balansen) begynner å slå. Under god veiledning av Urmaker Bjerkes urmakere vil du gå igjennom de ulike stegene som skal til i en monteringsprosess. Vi har alt av nødvendig utstyr tilgjengelig, og urverket du jobber med er et manuelt mekanisk urverk, som vi har spesialdekorert til Bjerke Academy Masterclass.

Ved å gjennomføre Bjerke Academy Masterclass vil du sitte igjen med en økt kunnskap og forståelse om hva som faktisk foregår inne i et urverk. Du vil se forbindelsen mellom de ulike delene, og erfare hvilken presisjon som kreves. Dette er et opplegg som skal passe alle, og det kreves ingen forhåndskunnskap eller erfaring for å kunne delta.

Foreløpig har vi begrenset med plasser og vil komme tilbake til alle som tar kontakt med oss vedrørende hva som er de forskjellige mulighetene. Er dere en gruppe med klokkeinteresserte på kontoret eller jobben? Eller kanskje en klokkeinteressert kompisgjeng? Bruk kontaktskjema nedenfor, så vil vi ta kontakt så fort vi har fått en oversikt.

En ivrig deltager skrur under BJERKE ACADEMY MASTERCLASS

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss på e-mail. Hvis det er noe du lurer på i forbindelse med ønsket påmelding vedrørende Bjerke Academy Masterclass, kontakt oss på rsvp@urmaker-bjerke.no eller via kontaktskjema. Vi svarer så for vi har fått en oversikt over interessen.

Det kan være maks 8 personer per kurs og i forbindelse med Covid-19 og restriksjoner ønsker vi venner og kolleger som tilhører samme kohort melder seg på.