Det er favoritt-tiden på året for alle klokkeinteresserte, det er nemlig nyhetsslipp fra flere av de mest anerkjente merkene i klokkebransjen. 

Oppdag de nyeste OMEGA-kreasjonene for 2021, som gir ny stil og innovasjon til alle de fire ikoniske seriene til merket. I tillegg til å dykke inn i noen spennende vintage-oppdateringer, vil du kunne finne eksklusive nye materialer, størrelser og design, sammen med tilbehør som gir deg følelsen av å være astronaut.

SEAMASTER 300 MASTER CHRONOMETER

Gjenoppdag et ikon fra 1950-tallet, og en av OMEGAs mest legendariske dykkerur, nå oppdatert med enda mer vintage-preg og det mest moderne innen Omega sine krav til presisjon.

Dagens nye kolleksjon måler 41 mm og levers i rustfritt stål. Den nye modellen holder seg tro mot sin arv, men utformingen er blitt tynnere enn tidligere versjoner takket være det nye kuppelformede-safirglasset, mens de tynnere bezel-ringene er laget av et oksalisk, anodisert-behandlet aluminium for økt hardhet. Klokkene er utstyrt med det vi kaller «Sandwich»-tallskive, som ganske beskrivende er sammensetningen av to tallskiver oppå hverandre. Dette kommer tydelig frem via de arabiske tallene. Urene er utstyrt med Omega sine egne urverk, Cal. OMEGA 8912 som har en gangreserve på ca. 60 timer.

SEAMASTER 300 BRONZE GOLD

Gode ​​nyheter for fans av bronse-klokker! I et virkelig banebrytende øyeblikk inkluderer den nye Seamaster 300-kolleksjonen en spesiell modell laget av OMEGAs eksklusive «Bronze-Gold». Ikke bare er det vakkert å se på, men det er den første klokken til OMEGA som er skapt med denne pantent-baserte legeringen.

Bronze Gold er blitt brukt i kassen på 41 mm og spennen, og ble spesielt utviklet for å produsere en behagelig estetikk og fargetone, samtidig som den tilbyr en bronse-legering som kan brukes med direkte kontakt med huden, takket være den særegne sammensetningen.

Bronze-Gold fra Omega er en enestående legering beriket med edle elementer som 37,5% gull, stemplet som 9K, samt palladium og sølv.

CONSTELLATION SMALL SECONDS

Ta neste skritt i Constellation-stil med de nye 34 mm-klokkene til Omega. Med livlige farger og flere diamanter, er denne Small Seconds-samlingen et hav av muligheter.

Skivene tilbys i et komplett utvalg av farger, og har et rundt datovindu klokken seks sammen med inkrementelle diamantmarkører. OMEGA har også lagt til ringer for «Small Seconds Subdial», samt «Central Minute Track». På noen modeller er disse ringene presentert i 18K Sedna ™ gull med tillegg av delikate enkelsnittede diamanter.

DE VILLE TRÉSOR POWER RESERVE

Oppdag de siste tilskuddene til den sofistikerte De Ville Trésor-samlingen. Opprettet med en ny subdial-visning, vil Omega sikkert glede fans av klassisk urmakeri.

Da OMEGAs første Trésor-klokker dukket opp i 1949, ble de kjent for sine vakkert slanke kasser i gull. I tråd med modellens arv inkluderer den nyeste samlingen 40 mm klokker laget i enten 18K gult gull eller 18K Sedna ™ gull (Omega sitt rødt gull). Det er også blitt lansert flere varianter i stål som vil bli tilgjengelig. Som navnet tilsier viser det ene hjulet klokken 12 “gangreserven”, men det er også sluppet varianter som kun har sekundviser.

For å fortsette Trésors arv av mekanisk fortreffelighet, er klokkene alle drevet av det manuelle urverket til OMEGA Co-Axial Master Chronometer Caliber – enten 8926/8927 eller 8934/8935 ut ifra hvilken modell det er.

SEAMASTER DIVER 300M BLACK BLACK

Reis til den mørke siden av keramikk for å oppdage den nye Seamaster Diver 300M i det svarteste modellen noensinne har beveget seg innen farge. Det 43,50 mm uret i polert børstet svart keramikk har en laser-behandlet urskive med bølger.

AQUA TERRA JEWLLED  DIAL

Oppdag OMEGAs Seamaster Aqua Terra 34 mm klokker for kvinner, med vakre bølgepregede urskiver i unike farger, omgitt av 11 marquise-kuttede diamanter eller rubin-timemarkører.

OMEGA’S NASA VELCRO® STRAPS

Gi klokken din en astronaut-vri. OMEGAs NASA VELCRO®-remmer med astronautvennlige inventar og dristig merkevarebygging, inkludert NASAs berømte planetformede insignier i rødt, hvitt og blått.

Dette var et kort innblikk i Omega sine nyheter. Har du flere spørsmål eller lurer på noe vedrørende bestilling: Ta kontakt med oss her.