Det er favoritt-tiden på året for alle klokkeinteresserte, det er nemlig nyhetsslipp fra flere av de mest anerkjente merkene i klokkebransjen. 

PANERAI

Innovasjon har alltid vært en viktig del av Panerai sitt DNA. Merket har vært pioneer innen tidtakings-instrumenter for militæret, utvikling av urverk og skapelsen av «nye» materialer. I en tid hvor det er stort fokus på miljøet og hva vi mennesker kan gjøre for å bidra til å bevare kloden har Panerai igjen skapt en ny kombinasjon av materialer med disse tankene i bakhodet. Materialene har fått navnet Luminor Marina eSteel og elab-ID og er to stålvarianter som hovedsakelig består av resirkulerte metaller. Alt dette kombinert med sveitsisk ingeniørkunst og italiensk design.

SUBMERSIBLE ELAB-ID (PAM01225)

Submersible eLAB-ID ™ er en enestående prestasjon i urindustriens historie. Totalt 98,6% av vekten kommer fra materialer som inneholder en høy grad av resirkulerte elementer. Kassen, sandwichskiven og broene er sammensatt av EcoTitanium ™, et resirkulert titan-materiale som består av mer enn 80% rent resirkulert materiale. Submersible eLAB-ID ™ er den første klokken som bruker 100% resirkulert SuperLuminova ™ på både urskiven og hendene og 100% resirkulert silisium i urverket. Begge er oppnådd gjennom dedikerte resirkuleringsprosesser som gjenbruker avfall fra råvarer. Fra safirglass til gullhender inneholder de fleste hovedkomponentene til denne klokken resirkulert materiale.

Klokken måler 44 mm og er styrt av det automatiske urverket P.900e med en gangreserve på ca. 3 dager.

LUMINOR MARINA eSTEEL

De største ikonene utvikler seg over tid, og Luminor er ikke noe unntak. Dette var opprinnelig den første modellen som hadde merkets patenterte kronebeskytter, og den er nå den første modellen som har den splitter nye eSteel-kassen. Polerte urskiver avslører en gradientfinish, koordinerende med fargen på de resirkulerte tekstilstroppene. Drevet av en P.0910 kaliber, har det automatiske urverket tre-dagers gangreserve og er utviklet in-house. Modellen kommer i tre forskjellige farge-kombinasjoner: Oliven-grønn, blå og grå.

LUMINOR CHRONO

Panerai har sluppet en helt ny serie av kronografer innad sin Luminor-serie. Designet for verdensmestre, der hvert eneste sekund kan utgjøre en gigantisk forskjell. Presisjon og ytelse kolliderer i tre nye utgaver, som smelter sammen Panerai’s estetisk uttrykk og italiensk arv. Siden 1940-tallet har merkets lidenskap for sjøen skilt seg ut, noe som gir merket deres sportslige kunnskap og ekspertise. Luminor Chrono motstår opptil 10 bar (100 meter dyp) og er slank, lett og ergonomisk. Kronograf-trykkerne er på venstre side av kassen og de blå hendene definerer urskiven og den gjenkjennbare kronebeskytteren er på høyre side.

Har du spørsmål rundt noen av nyhetene til Panerai? Ta kontakt med oss her.