Jobb hos Urmaker Bjerke

Urmaker Bjerke er landets ledende forhandler av eksklusive ur og smykker. Vi har 3 butikker sentralt plassert i Oslo og Bergen.

Vi forhandler merker som Patek Philippe, Rolex, Breguet, Vacheron Constantin, Jeager Le-Coultre, Blancpain, Cartier, IWC, Hublot, Omega, Panerai,  Bulgari, Tag Heuer, Tudor, Longines, Bell & Ross og Raymond Weil. Bedriftens virksomhet omfatter salg/butikkdrift, distribusjon, markedsføring, serviceverksted og administrasjon/ledelse.

Urmaker Bjerke er butikken for kvalitetsbevisste kvinner og menn som søker moderne, internasjonale merkevarer med topp kvalitet. Kundene skal oppleve en høy grad av service og ekspertise i all sin kontakt med Urmaker Bjerke.

Hos oss vil du ha en unik posisjon og jobbe med de mest anerkjente og prestisjetunge urmerkene. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø, gode utviklingsmuligheter og teknisk fagfordypning for rett person.

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med flinke og engasjerte personer som ønsker å jobbe sammen med oss hos Urmaker Bjerke. Er du interessert er du velkommen til å send oss en åpen søknad og CV til: soknad@urmaker-bjerke.no

Ledige stillinger legges ut fortløpende. 

Vi søker en utadvendt, serviceminded og strukturert butikkselger til vår avdeling i Karl Johans gate.

Som Butikkselger hos Urmaker Bjerke vil du ha en unik posisjon som selger av de mest anerkjente og prestisjetunge merkene innen ur og smykker i verden. Våre kunder skal oppleve høy grad av service og ekspertise i all sin kontakt med Urmaker Bjerke, og utmerket kundeservice vil være essensielt for å lykkes i denne rollen.

Om stillingen:

Som butikkselger vil primæroppgavene være kundehåndtering både i butikk, på telefon og på mail, salg og oppfølging samt vare og butikk vedlikehold. Andre oppgaver er inn- og utlevering av reparasjoner, produktplassering, generell kundepleie samt ta del i løpende oppgaver.

Stillingen er fulltid og arbeidstider vil være mandag til fredag 09:00 til 17:00 samt annen hver lørdag 10:00 – 15:00 (10:00 – 16:00 i sommerperioden).

Kvalifikasjoner:

Vi søker personer med god sans for kvalitet og merkevarer og som er opptatt av å yte det lille ekstra for våre kunder. Dine salgsegenskaper er svært gode, og du er flink til å lese de ulike kundenes preferanser og behov. Vi tror du er en løsningsorientert person som liker å ta initiativ og som evner å tenke utenfor boksen. Som selger hos oss blir du en del av et team som jobber sammen for å yte best mulig service for våre kunder.

Vi tilbyr:

Som ansatt hos Urmaker Bjerke kan tilby et godt arbeidsmiljø, og en arbeidsplass med stadig nye utfordringer og muligheter. Vi ser verdien av din utvikling, og vil gi god intern opplæring samt unike kurs hos våre leverandører. Konkurransedyktige betingelser.

Alle søknader må leveres inn via Finn.no sin søkerhåndtering. Dette kan du gjøre her.

 

Vi søker nye ekstrahjelper og deltidsansatte

Som ekstrahjelp/deltid hos Urmaker Bjerke vil du ha en unik posisjon som selger av de mest anerkjente og prestisjetunge merkene innen ur og smykker i Norge. Hovedoppgaven er salg i butikk, samt inn- og utlevering av reparasjoner. Andre oppgaver kan være produktplassering/promotering, generell kundepleie og forøvrig ta del i løpende arbeidsoppgaver i butikk.

Vi søker personer med sans for kvalitet/merkevarer som har svært gode salgsevner, godt humør og en positiv utstråling.

Vi søker ekstrahjelp/deltid til vår avdeling i Karl Johansgate 31 i Oslo. Arbeidsmengden kan variere etter sesong. Vi ønsker derfor at det legges ved når og hvor mye du har mulighet til/ønsker å jobbe. Det må beregnes jobbing minimum 2-3 lørdager i måneden. Det forventes at man kan jobbe i ferier, og man må belage seg på å måtte jobbe noen hverdager når det trengs.

Oppstart er sommer 2018.

Dine kvalifikasjoner:
– God til å selge, gjerne dokumentert salgserfaring
– Interesse for ur
– Eldre enn 20 år
– Fleksibel
– Løsningsorientert

Du er:
– Initiativrik og energisk
– Representativ, ansvarlig og nøyaktig
– Sosial og utadvendt
– Lærevillig

Diverse:
Da uforutsette ting kan oppstå er det særdeles viktig for oss at du er fleksibel og kan stille opp på kort varsel. Dette anser vi som en nøkkelkvalifikasjon hos søkerne.

Urmaker Bjerke kan tilby konkurransedyktige betingelser, og en arbeidsplass med stadig nye utfordringer og muligheter.

Alle søknader/CV må merkes med «SØKNAD EKSTRAHJELP» og sendes inn til soknad@urmakerbjerke.no.