Jobb hos Urmaker Bjerke

Urmaker Bjerke er landets ledende forhandler av eksklusive ur og smykker. Vi har 3 butikker sentralt plassert i Oslo og Bergen.

Vi forhandler merker som Patek Philippe, Rolex, Breguet, Vacheron Constantin, Jeager Le-Coultre, Blancpain, Cartier, IWC, Hublot, Omega, Panerai,  Bulgari, Tag Heuer, Tudor, Longines, Bell & Ross og Raymond Weil. Bedriftens virksomhet omfatter salg/butikkdrift, distribusjon, markedsføring, serviceverksted og administrasjon/ledelse.

Urmaker Bjerke er butikken for kvalitetsbevisste kvinner og menn som søker moderne, internasjonale merkevarer med topp kvalitet. Kundene skal oppleve en høy grad av service og ekspertise i all sin kontakt med Urmaker Bjerke.

Hos oss vil du ha en unik posisjon og jobbe med de mest anerkjente og prestisjetunge urmerkene. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø, gode utviklingsmuligheter og teknisk fagfordypning for rett person.

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med flinke og engasjerte personer som ønsker å jobbe sammen med oss hos Urmaker Bjerke. Er du interessert er du velkommen til å send oss en åpen søknad og CV til: soknad@urmaker-bjerke.no

Ledige stillinger legges ut fortløpende.