Jobb hos Urmaker Bjerke

Urmaker Bjerke er landets ledende forhandler av eksklusive ur og smykker. Vi har 3 butikker sentralt plassert i Oslo og Bergen.

Vi forhandler merker som Patek Philippe, Rolex, Breguet, Vacheron Constantin, Jaeger Le-Coultre, Blancpain, Cartier, IWC, Hublot, Omega, Panerai,  Bulgari, Tag Heuer, Tudor, Longines og Messika. Bedriftens virksomhet omfatter salg/butikkdrift, distribusjon, markedsføring, serviceverksted og administrasjon/ledelse.

Urmaker Bjerke er butikken for kvalitetsbevisste kvinner og menn som søker moderne, internasjonale merkevarer med topp kvalitet. Kundene skal oppleve en høy grad av service og ekspertise i all sin kontakt med Urmaker Bjerke.

Hos oss vil du ha en unik posisjon og jobbe med de mest anerkjente og prestisjetunge urprodusentene i verden. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø, gode utviklingsmuligheter og teknisk fagfordypning for rett person.

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med flinke og engasjerte personer som ønsker å jobbe sammen med oss hos Urmaker Bjerke. Er du interessert er du velkommen til å send oss en åpen søknad og CV til: soknad@urmaker-bjerke.no

Vi har for tiden ingen ledige stillinger, men send oss gjerne en åpen søknad.