Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

5000-1110-NABA_1

Blancpain Fifty Fathoms Bathyscaphe 43

5000 1110 NABA

143.500 kr

Diameter

43 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Om klokken

Blancpain Fifty Fathoms Bathyscaphe kombinerer robusthet og stil, og er en klokke som henter inspirasjon fra merkets dype lidenskap for undervannsverdenen, først uttrykt i 1953 med lanseringen av den første moderne dykkerklokken. Denne modellen er designet for de som setter pris på både teknisk avanserte funksjoner og estetisk tiltalende design.

Klokken har en solid kasse i stål med en diameter på 43 mm og en tykkelse på 13,4 mm. Den grå meteorittfargede tallskiven beskyttes av en enveis satinbørstet stålbezel med keramisk innsats og Liquidmetal™ timemarkører. Dette sikrer klokken mot de tøffeste forholdene under vann. Med en vannmotstand på 30 bar, tåler denne klokken ekstreme dykkeforhold.

Urverket, kaliber 1315, er et automatisk selvtrekkende urverk med en imponerende gangreserve på 120 timer. Urverket har en frekvens på 4 Hz, en tykkelse på 5,65 mm og 35 juveler. Det består av 227 komponenter, inkludert en silisiumbasert balansefjær som gir pålitelighet og presisjon. Safirglasset på bakdekselet gir innsyn til urverkets detaljer, noe som fremhever Blancpains fremragende håndverk.

Klokken leveres med en NATO-rem i stoff som gir både komfort og et sporty utseende. Spennen er en tradisjonell pinspenne, som sørger for sikkerhet og enkel justering. Den grå meteorittfargede tallskiven, kombinert med stålkassen og NATO-remmen, gir et harmonisk og estetisk tiltalende utseende.

Fifty Fathoms-kolleksjonen symboliserer Blancpains lange historie og dedikasjon til utforskning og bevaring av verdens hav. Gjennom mer enn 70 år har denne dykkekolleksjonen utviklet nære bånd med oppdagere, fotografer, forskere og miljøvernere. Disse forbindelsene inspirerer Blancpain til å støtte viktige aktiviteter og initiativer dedikert til havet.

Blancpain Fifty Fathoms Bathyscaphe appellerer til de som verdsetter både teknisk presisjon og en dyp kjærlighet til havet. Denne klokken symboliserer Blancpains engasjement for autentisk sveitsisk urmakerkunst og vil være et verdifullt tillegg i enhver klokkesamling.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
  • Gangreserve:120 timer
  • Kaliber:1315
Kasse:
  • Diameter:43 mm
  • Glass:Safir
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Sort
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Fifty Fathoms
  • Materiale lenke/rem:Rem
  • Vanntetthet:30+ bar/300+ m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.