Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

E79363101B1E1_1

Breitling Aerospace Evo

E79363101B1E1

50.900 kr

Diameter

43 mm

Urverk

Quartz

Materiale

Om klokken

Breitling Aerospace Evo, lansert i 1985, representerer toppen av innovasjon og teknologisk raffinement. Denne multifunksjonelle kronografen er utstyrt med avansert sveitsisk teknologi og viderefører arven fra sin legendariske forgjenger. Aerospace Evo kombinerer kraftfull, dynamisk og teknisk stil med de nyeste elektroniske utviklingene.

Den har en robust 43 mm kasse laget av titan, noe som gir klokken både styrke og letthet. Den er 10,8 mm tykk og har en vanntetthet på opptil 10 bar, noe som gjør den ideell for både hverdagsbruk og mer krevende aktiviteter. Det enveisroterende bezelen og safirglasset med antirefleksbehandling på begge sider gir ekstra beskyttelse og klarhet.

Klokken drives av Breitling Caliber 79, en SuperQuartz™-bevegelse som er termokompensert for eksepsjonell nøyaktighet. Den har både analog visning og 12/24-timers LCD digital display med bakgrunnsbelysning kompatibel med nattoptikk (NVG). Andre funksjoner inkluderer en 1/100 sekunds kronograf, nedtellingsur, andre tidssone, alarm, minuttgjentaker og en digital kalender programmert for fire år. Klokken viser også en EOL-indikator som varsler om batteribytte, med en batterilevetid på ca. 3 til 4 år.

Titanarmbåndet, som matcher kassen, gir både stil og komfort. Denne klokken er ideell for de som krever presisjon, funksjonalitet og en tidløs design i sitt ur.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Quartz
Kasse:
  • Diameter:43 mm
  • Kassemateriale:Titan
Tallskive:
  • Skivefarge:Sort
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Professional

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.