Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

CRWSTA0060_1

Cartier Tank Must Solarbeat Small

WSTA0060

42.100 kr

Diameter

29,5 mm

Urverk

Quartz

Materiale

Stål

Om klokken

Cartier Tank Must SolarBeat™ Small er en innovativ klokke som kombinerer klassisk design med moderne teknologi. Den er utstyrt med SolarBeat™ fotovoltaisk bevegelse, som utnytter solenergi for presis tidtaking. Klokken har en stålkasse med en perlekantet krone besatt med en syntetisk cabochon-formet spinell. Den sølvfargede tallskiven har blånerte sverdformede visere, beskyttet av mineralsk krystall.

Denne klokken kommer med en sort rem laget av ikke-animalsk lær, festet med en stålfoldespenne. Kassedimensjonene er 29,5 mm x 22 mm, med en tykkelse på 6,6 mm. Den slanke designen gir en komfortabel passform, og klokken er vanntett ned til 30 meter, noe som gir beskyttelse mot daglig sprut og fuktighet.

Om kolleksjonen

Tank Must-kolleksjonen bygger videre på den rike arven fra Tank-klokkene, med en moderne vri som inkluderer bærekraftige materialer og innovativ teknologi. Tank Must SolarBeat™ representerer Cartiers forpliktelse til både stil og bærekraft, og gir en perfekt balanse mellom tradisjon og fremtid.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Quartz
Kasse:
  • Diameter:29,5 mm
  • Baklokk:Lukket
  • Glass:Safir
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Sølv
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Tank
  • Materiale lenke/rem:Rem
  • Spenne:C-spenne
  • Vanntetthet:3 bar/30 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Cartier

Cartier

Ett av verdens mest ikoniske klokkemerker, Cartier, har en imponerende historie som går tilbake til midten av 1800-tallet. Merket ble grunnlagt av Louis-François Cartier i Paris i 1847, og startet som en smykkebutikk kjent for sitt eksklusive håndverk og unike design. Etter hvert utvidet Cartier sitt sortiment til å inkludere klokker, og i begynnelsen av 1900-tallet, under ledelse av Louis Cartier, ble de første Cartier-klokkene introdusert. Disse tidlige klokkene, ofte skapt i samarbeid med kjente urmakere, ble raskt symboler på luksus, eleganse og raffinement.

Cartiers kreative tilnærming til design resulterte i innovative former, materialer og teknikker som har ført til noen av merkets mest kjente og elskede modeller. Fra sine tidlige dager som pioner innen smykkedesign til sin etablering som en ledende aktør innen klokkeindustrien, har Cartier kontinuerlig satt standarden for luksus og stil.