Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex, official retailer

Rolex
1908
39 mm, 18 karat hvitt gull, polert
M52509-0006

Pris tilgjengelig på forespørsel
Veiledende utsalgspris inkl. moms. Veilengden utsalgspris kan endres når som helst, uten forvarsel.
Tilgjengelige modeller

Kontakt oss

M52509-0006 Specs
 • REFERANSE

  52509

 • Urkasse

  39 mm, 18 karat hvitt gull, polert

 • Bezel

  Buet og riflet

 • Vanntetthet

  Vanntett ned til 50 meter (165 fot)

 • Urverk

  Perpetual, mekanisk, selvtrekkende

 • Kaliber

  7140, Rolex-manufakturverk

 • Gangreserve

  Ca. 66 timer

 • Rem/Lenke

  Dualclasp med dobbel spenne

 • Urskive

  Intens hvitt

 • Sertifisering

  Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-sertifisering etter montering i urkasse)

Intens hvit urskive

Intens hvit urskive

Hver urskive er et lite kunstverk. Fargen, refleksjonene og overflatestrukturen gir, sammen med de dekorative elementene og den helhetlige designen, klokken dens iboende karakter. Rolex utfører selv alle aspekter av utviklingen og produksjonen av urskivene. Prosessen involverer en rekke trinn og operasjoner som krever spesifikk ekspertise, fra de første skissene, via farging og innsetting av applikasjonene, til siste inspeksjon. Noen av disse ferdighetene – som for eksempel emaljering – stammer fra urmakerkunstens tidlige dager. Andre er en del av toppmoderne teknologi, som for eksempel påføring av magnetroner, en kompleks teknikk for farging av overflaten på urskiven ved å legge på en tynn film med et materiale i et vakuum. I produksjonen av Rolex-urskiver møtes tradisjonelle ferdigheter og moderne teknologi i en perfekt kombinasjon som oppsummerer varemerkets filosofi, nemlig å strebe etter høyest mulig kvalitet for å oppnå et perfekt, langvarig resultat.

Buet og rillet bezel

Buet og rillet bezel

Denne enkle og elegante klokken har en slank urkasse med en bezel der den nedre delen har tynne riller og den øvre er buet.

18 kt hvitt gull

18 kt hvitt gull

I kraft av å drifte sitt eget eksklusive støperi har Rolex den enestående evnen til å støpe 18 kt. gullegeringer av høyeste kvalitet. I henhold til andelen sølv, kobber, platina eller palladium som tilsettes, oppnås forskjellige typer 18 kt. gull: gul, rosa eller hvit. De er laget med bare de reneste metaller og inspisert nøye i et internt laboratorium med avansert utstyr, før gullet blir dannet og formet med samme møysommelige fokus på kvalitet. Rolex sin forpliktelse til utmerkethet begynner ved kilden.

rolex crown

TILGJENGELIGE MODELLER

Alle Rolex-klokkene blir montert svært forsiktig for hånd, for å garantere eksepsjonell kvalitet. På grunn av disse høye standardene har Rolex en begrenset produksjonskapasitet, og dette kan til tider føre til at etterspørselen etter Rolex-klokkene overgår kapasiteten vår.

Det kan derfor forekomme at enkelte modeller ikke er tilgjengelige. Nye Rolex-klokker selges kun av offisielle Rolex-forhandlere. De bestemmer selv hvilke klokker de vil føre, og mottar regelmessig nye produkter.

Urmaker Bjerke AS er stolt av å være en del av det verdensomspennende nettverket av offisielle Rolex-forhandlere, og kan gi mer informasjon om tilgjengeligheten til Rolex-klokkene

Elegant, klassisk og avgjort moderne – Perpetual 1908 udødeliggjør Rolex’ evigvarende dristighet. Denne klokken har ikke bare arvet merkets historiske normer, men også dets utallige innovasjoner innen urmakerkunsten. Perpetual 1908 er en ny milepæl i Rolex’ utrettelige søken etter det perfekte. Ideen til og utviklingen av denne nye modellen viser med all tydelighet hvilken omfattende ekspertise produsenten har til rådighet.
Denne helt nye klokken er inspirert av en Oyster Perpetual fra 1931, og den fyller behovet for et slankere armbåndsur som følger Rolex’ prinsipper. Den varsler ankomsten til Perpetual-kolleksjonen, som omdefinerer det tradisjonelle armbåndsuret i merkets nyskapende ånd. Navnet «1908» er en referanse til året da varemerket Rolex ble offisielt registrert i Sveits.
1908 lover overlegen ytelse og tar sin plass i sortimentet som en tradisjonsrik, men likevel moderne Rolex-klokke.

Rolex 1908

KVALITETENS NYE ANSIKT

Vis alle modellene
1908

Kontakt oss

Fortell oss hvordan du vil bli kontaktet. Vi svarer så raskt vi kan.

*Din melding
*Jeg har lest og godtatt vilkårene og personvernerklæringen. Våre betingelser finner du nederst på siden
Jeg vil gjerne motta markedsføringsinformasjon om Rolex fra ‭Urmaker Bjerke AS

DU LIKER KANSKJE OGSÅ