Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex, official retailer

Rolex
Cosmograph Daytona
Oyster, 40 mm, platina
M126506-0002

Pris tilgjengelig på forespørsel
Veiledende utsalgspris inkl. moms. Veilengden utsalgspris kan endres når som helst, uten forvarsel.
Tilgjengelige modeller

Kontakt oss

M126506-0002 Specs
 • REFERANSE

  126506

 • Urkasse

  Oyster, 40 mm, platina

 • Bezel

  Kastanjebrun Cerachrom-bezel laget av ett stykke keramikk («monobloc») med støpte tall og markører

 • Vanntetthet

  Vanntett ned til 100 meter (330 fot)

 • Urverk

  Perpetual, mekanisk kronograf, selvtrekkende

 • Kaliber

  4131, Rolex-manufakturverk

 • Gangreserve

  Ca. 72 timer

 • Rem/Lenke

  Oysterlock-foldespenne med sikkerhetslås og 5 mm Easylink-forlengelse for ekstra komfort

 • Urskive

  Isblå med diamanter

 • Sertifisering

  Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-sertifisering etter montering i urkasse)

Isblå urskive

Isblå urskive

Denne modellen har en en isblå, diamantbesatt urskive med konsentriske tellere, applikerte timemarkører i gull og visere med Chromalight-belysning, et selvlysende materiale som gjør urskiven lett å lese av. Den sentrale sekundviseren tillater en nøyaktig avlesning på 1/8 sekunder, mens de to tellerne på skiven viser tiden som er gått i timer og minutter. Sjåfører kan kartlegge sine banetider og taktikker nøyaktig og uten feil.

Takymeter-skalaen

Takymeter-skalaen

En viktig del av modellens identitet er bezelen, som har en støpt takymeterskala for måling av gjennomsnittshastigheter på opptil 400 miles eller kilometer i timen. Cerachrom-bezelen er laget av ett stykke avansert keramisk materiale (derav navnet «monobloc») som gir en rekke fordeler: Det er korrosjonsbestandig og tilnærmet ripesikkert, og fargen forblir upåvirket av UV-stråling. Den ekstremt robuste bezelen har i tillegg en svært tydelig takymeterskala fremhevet av et tynt platinabelegg på tallene og markeringene, som er påført med PVD-metoden, eller fysisk dampavsetning. Bezelen er laget av ett stykke Cerachrom-keramikk som holder safirglasset trygt på plass på mellomkassen og gir et helt vanntett resultat.

Platina

Platina

Det sjeldne og edle metallet platina har en iøynefallende sølvaktig hvithet og livlig glans. Det er blant de tetteste og tyngste metallene i verden, og kjennetegnes av unike kjemiske og fysiske egenskaper som eksepsjonell korrosjonsbestandighet. Paradoksalt nok er den også myk, elastisk og svært formbar, noe som fører til at bearbeiding og polering er spesielt vanskelig og krever ekstremt gode ferdigheter. Rolex bruker alltid 950 platina, en legering bestående av 950 ‰ (tusendeler) platina, møysommelig utviklet internt av de kyndige metallarbeiderne hos Rolex. Det edleste metallet for de fineste klokkene.

rolex crown

TILGJENGELIGE MODELLER

Alle Rolex-klokkene blir montert svært forsiktig for hånd, for å garantere eksepsjonell kvalitet. På grunn av disse høye standardene har Rolex en begrenset produksjonskapasitet, og dette kan til tider føre til at etterspørselen etter Rolex-klokkene overgår kapasiteten vår.

Det kan derfor forekomme at enkelte modeller ikke er tilgjengelige. Nye Rolex-klokker selges kun av offisielle Rolex-forhandlere. De bestemmer selv hvilke klokker de vil føre, og mottar regelmessig nye produkter.

Urmaker Bjerke AS er stolt av å være en del av det verdensomspennende nettverket av offisielle Rolex-forhandlere, og kan gi mer informasjon om tilgjengeligheten til Rolex-klokkene

Oyster Perpetual Cosmograph Daytonas karakteristiske stil og overlegne ytelse har befestet klokkens ikoniske status langt utenfor racerbanen.
For å markere klokkens 60-årsjubileum har Rolex oppdatert hele serien, med presisjonsjusteringer av både urkasse, urskive og urverk. De mange forbedringene og utviklingene er en påminnelse om at jakten på det perfekte er en prosess som aldri tar slutt.

Rolex Cosmograph Daytona

ET TIDLØST IKON

Vis alle modellene
Cosmograph Daytona

Kontakt oss

Fortell oss hvordan du vil bli kontaktet. Vi svarer så raskt vi kan.

*Din melding
*Jeg har lest og godtatt vilkårene og personvernerklæringen. Våre betingelser finner du nederst på siden
Jeg vil gjerne motta markedsføringsinformasjon om Rolex fra ‭Urmaker Bjerke AS

DU LIKER KANSKJE OGSÅ