Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex, official retailer

Rolex
Datejust 36
Oyster, 36 mm, Oystersteel og Everose-gull
M126201-0031

Pris tilgjengelig på forespørsel
Veiledende utsalgspris inkl. moms. Veilengden utsalgspris kan endres når som helst, uten forvarsel.
Tilgjengelige modeller

Kontakt oss

M126201-0031 Specs
 • REFERANSE

  126201

 • Urkasse

  Oyster, 36 mm, Oystersteel og Everose-gull

 • Bezel

  Buet

 • Vanntetthet

  Vanntett ned til 100 meter (330 fot)

 • Urverk

  Perpetual, mekanisk, selvtrekkende

 • Kaliber

  3235, Rolex-manufakturverk

 • Gangreserve

  Ca. 70 timer

 • Rem/Lenke

  Oysterclasp-foldespenne med 5 mm Easylink-forlengelse for ekstra komfort

 • Urskive

  Palmemotiv i sølv

 • Sertifisering

  Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-sertifisering etter montering i urkasse)

Sølvfarget urskive

Sølvfarget urskive

Rolex har kunnskapen og utstyret som trengs for å regelmessig skape nye design til urskivene sine. Merkets designere brukte den tradisjonelle sunray-finishen – et karakteristisk kjennetegn på Rolex-urskiver – som bakgrunn for et motiv som ble inngravert med en femtosekundlaser, som bruker ultrakorte elektromagnetiske pulser til å fingravere overflaten. «Palmemotivet» er inspirert av frodig vegetasjon og forestiller overlappende palmeblader som skaper effekter med lys og skygge.

Everose Rolesor

Everose Rolesor

Gull er ettertraktet for sitt glans og edelhet. Stål gir ekstra styrke og pålitelighet. Den harmoniske kombinasjonen av gull og stål fremhever også de beste egenskapene til begge materialene. Rolesor er en ekte Rolex-signatur og har vært å finne på Rolex-modellene siden begynnelsen av 1930-tallet. Navnet ble et varemerke i 1933. Dette er én av de fremtredende søylene i Oyster-kolleksjonen.

Jubilee-lenken

Jubilee-lenken

Design, utvikling og produksjon av Rolex-lenker og -spenner, samt de strenge testene de gjennomgår, involverer avansert høyteknologi. I likhet med alle klokkens komponenter, garanterer estetiske visuelle kontroller upåklagelig skjønnhet. Jubilee, en smidig og behagelig femdelt lenke, ble designet og laget spesielt for lanseringen av Oyster Perpetual Datejust i 1945.

rolex crown

TILGJENGELIGE MODELLER

Alle Rolex-klokkene blir montert svært forsiktig for hånd, for å garantere eksepsjonell kvalitet. På grunn av disse høye standardene har Rolex en begrenset produksjonskapasitet, og dette kan til tider føre til at etterspørselen etter Rolex-klokkene overgår kapasiteten vår.

Det kan derfor forekomme at enkelte modeller ikke er tilgjengelige. Nye Rolex-klokker selges kun av offisielle Rolex-forhandlere. De bestemmer selv hvilke klokker de vil føre, og mottar regelmessig nye produkter.

Urmaker Bjerke AS er stolt av å være en del av det verdensomspennende nettverket av offisielle Rolex-forhandlere, og kan gi mer informasjon om tilgjengeligheten til Rolex-klokkene

Enhver dag kan forandre livet og legge grunnlaget for nye ambisjoner. Datejust har stadig fornyet seg siden den så dagens lys i 1945, men den klassiske Rolex-elegansen er uforandret. Som det første selvopptrekkende, vanntette kronometer-armbåndsuret med et vindu som viser datoen, markerte den en milepæl i urmakerhistorien. Tallene, som fremheves av Cyclops-linsen, minner oss på at selv om døgnet består av 24 timer, er det opp til oss å gjøre dagen til noe spesielt.

Rolex Datejust

Gjør maksimalt ut av hver dag

Vis alle modellene
Datejust

Kontakt oss

Fortell oss hvordan du vil bli kontaktet. Vi svarer så raskt vi kan.

*Din melding
*Jeg har lest og godtatt vilkårene og personvernerklæringen. Våre betingelser finner du nederst på siden
Jeg vil gjerne motta markedsføringsinformasjon om Rolex fra ‭Urmaker Bjerke AS

DU LIKER KANSKJE OGSÅ