Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex, official retailer

Rolex
GMT-Master II
Oyster, 40 mm, hvitt gull
M126719BLRO-0003

Pris tilgjengelig på forespørsel
Veiledende utsalgspris inkl. moms. Veilengden utsalgspris kan endres når som helst, uten forvarsel.
Tilgjengelige modeller

Kontakt oss

M126719BLRO-0003 Specs
 • REFERANSE

  126719BLRO

 • Urkasse

  Oyster, 40 mm, hvitt gull

 • Bezel

  Bezel som kan dreies begge veier, delt inn i 24 timer. Tofarget blått og rødt Cerachrom-innlegg av keramikk med støpte tall og markører

 • Vanntetthet

  Vanntett ned til 100 meter (330 fot)

 • Urverk

  Perpetual, mekanisk, selvtrekkende, GMT-funksjon

 • Kaliber

  3285, Rolex-manufakturverk

 • Gangreserve

  Ca. 70 timer

 • Rem/Lenke

  Oysterlock-foldespenne med sikkerhetslås og 5 mm Easylink-forlengelse for ekstra komfort

 • Urskive

  Midnatt blå

 • Sertifisering

  Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-sertifisering etter montering i urkasse)

24-timers dreibar bezel

24-timers dreibar bezel

Denne modellen har en midnatt blå urskive og en tofarget Bezel som kan dreies begge veier, delt inn i 24 timer. Tofarget blått og rødt Cerachrom-innlegg av keramikk med støpte tall og markører. I tillegg til vanlige time-, minutt- og sekundvisere har GMT-Master II en pilviser, som går i sirkel rundt skiven én gang i døgnet, i tillegg til en toveis dreibar bezel med 24-timers markering. Den særegne fargede 24-timers visere viser «hjem»-referansetiden i en første tidssone som kan leses på bezelens markeringer. Den reisendes lokale tid kan enkelt stilles inn ved å «hoppe» fra time til time, takket være en genial mekanisme som betjenes via opptrekkskronen: Timeviseren kan justeres forover eller bakover uavhengig av minutt- og sekundviserne. Dette gjør det mulig for reisende å tilpasse seg sin nye tidssone uten at tidsangivelsen blir mindre nøyaktig.

Midnattsblå urskive

Midnattsblå urskive

I likhet med alle Rolex Professional-klokker, tilbyr GMT-Master II eksepsjonell lesbarhet under alle omstendigheter, og spesielt i mørket, takket være Chromalight-belysningen. De brede viserne og timemarkørene i enkle former – trekanter, sirkler, rektangler – er fylt med et selvlysende materiale som gir en langvarig glød.

18 kt hvitt gull

18 kt hvitt gull

I kraft av å drifte sitt eget eksklusive støperi har Rolex den enestående evnen til å støpe 18 kt. gullegeringer av høyeste kvalitet. I henhold til andelen sølv, kobber, platina eller palladium som tilsettes, oppnås forskjellige typer 18 kt. gull: gul, rosa eller hvit. De er laget med bare de reneste metaller og inspisert nøye i et internt laboratorium med avansert utstyr, før gullet blir dannet og formet med samme møysommelige fokus på kvalitet. Rolex sin forpliktelse til utmerkethet begynner ved kilden.

rolex crown

TILGJENGELIGE MODELLER

Alle Rolex-klokkene blir montert svært forsiktig for hånd, for å garantere eksepsjonell kvalitet. På grunn av disse høye standardene har Rolex en begrenset produksjonskapasitet, og dette kan til tider føre til at etterspørselen etter Rolex-klokkene overgår kapasiteten vår.

Det kan derfor forekomme at enkelte modeller ikke er tilgjengelige. Nye Rolex-klokker selges kun av offisielle Rolex-forhandlere. De bestemmer selv hvilke klokker de vil føre, og mottar regelmessig nye produkter.

Urmaker Bjerke AS er stolt av å være en del av det verdensomspennende nettverket av offisielle Rolex-forhandlere, og kan gi mer informasjon om tilgjengeligheten til Rolex-klokkene

SLIK STILLER DU INN GMT-Master II

Slik stiller du inn -klokken din GMT-Master II En Rolex-klokke står for fortreffelighet og pålitelighet og er utviklet for å kunne brukes hver dag. Avhengig av hvilken modell du har, er klokken også ypperlig når du trener og driver med andre aktiviteter. Klokkene er laget for å vare lenge, og dette understrekes av det særegne designet og tidløse utseendet. Oyster Perpetual GMT-Master II er den ideelle klokken når du reiser verden rundt. Se denne videoen for å finne ut mer om klokken og hvordan du stiller inn datoen og de forskjellige tidssonene.
På GMT-Master II kan brukeren følge med på tiden i en annen tidssone, noe som befester klokkens status som en virkelig verdensklokke. Den er nå tilgjengelig i to nye versjoner – 18 kt. gult gull og gul Rolesor – med en Cerachrom-bezelinnsats i grå og svart keramikk, noe som er en helt ny fargekombinasjon.
Materialvalgene og presisjonen i finishene er klare bevis på det eksemplariske håndverket. Den harmoniske kontrasten mellom det skinnende gullet i Jubilee–lenken og den tofargede bezelen med sine mørke, dempede toner gir assosiasjoner til solens ferd over himmelen og vekslingen mellom dag og natt.

Rolex GMT-Master II

EN VIRKELIG VERDENSKLOKKE

Vis alle modellene
GMT-Master II

Kontakt oss

Fortell oss hvordan du vil bli kontaktet. Vi svarer så raskt vi kan.

*Din melding
*Jeg har lest og godtatt vilkårene og personvernerklæringen. Våre betingelser finner du nederst på siden
Jeg vil gjerne motta markedsføringsinformasjon om Rolex fra ‭Urmaker Bjerke AS

DU LIKER KANSKJE OGSÅ