Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex, official retailer

Rolex
Oyster Perpetual 34
Oyster, 34 mm, Oystersteel
M124200-0001

Pris tilgjengelig på forespørsel
Veiledende utsalgspris inkl. moms. Veilengden utsalgspris kan endres når som helst, uten forvarsel.
Tilgjengelige modeller

Kontakt oss

M124200-0001 Specs
 • REFERANSE

  124200

 • Urkasse

  Oyster, 34 mm, Oystersteel

 • Bezel

  Buet

 • Vanntetthet

  Vanntett ned til 100 meter (330 fot)

 • Urverk

  Perpetual, mekanisk, selvtrekkende

 • Kaliber

  2232, Rolex-manufakturverk

 • Gangreserve

  Ca. 55 timer

 • Rem/Lenke

  Oysterclasp-foldespenne med 5 mm Easylink-forlengelse for ekstra komfort

 • Urskive

  Sølv

 • Sertifisering

  Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-sertifisering etter montering i urkasse)

Sølvfarget urskive

Sølvfarget urskive

Sunray-mønsteret som pryder mange av urskivene i Oyster Perpetual-kolleksjonen, har delikate lysreflekser. Mønsteret består av bitte små riller som løper fra midten og ut mot kanten av urskiven, laget ved hjelp av en avansert børsteteknikk. Lyset spres jevnt langsmed rillene og skaper et karakteristisk, men diskré lysspill når du beveger håndleddet. Når sunray-mønsteret er ferdig risset inn, farges urskiven ved hjelp av elektroplettering eller PVD. Et tynt lag lakk, og urskivens utseende er komplett.

Oystersteel

Oystersteel

Rolex bruker Oystersteel i stålurkassene sine. Oystersteel er utviklet av Rolex og tilhører 904L-stålfamilien, legeringer som brukes oftest innen høyteknologi, luft- og romfart og kjemisk industri, der korrosjonsbestandighet er avgjørende. Oystersteel er ekstremt motstandsdyktig, tilbyr en eksepsjonell finish etter polering og beholder sitt vakre utseende selv ved store påkjenninger.

Oyster-lenken

Oyster-lenken

Med Oyster-lenken går form, funksjon, estetikk og teknologi opp i en høyere enhet. Den usedvanlig robuste og komfortable metallenken med brede, flate tredelte ledd, som ble lansert mot slutten av 1930-tallet, er fremdeles den mest utbredte lenken i Oyster-kolleksjonen. For Oyster Perpetual-modeller er Oyster-lenken utstyrt med en Oysterclasp.

rolex crown

TILGJENGELIGE MODELLER

Alle Rolex-klokkene blir montert svært forsiktig for hånd, for å garantere eksepsjonell kvalitet. På grunn av disse høye standardene har Rolex en begrenset produksjonskapasitet, og dette kan til tider føre til at etterspørselen etter Rolex-klokkene overgår kapasiteten vår.

Det kan derfor forekomme at enkelte modeller ikke er tilgjengelige. Nye Rolex-klokker selges kun av offisielle Rolex-forhandlere. De bestemmer selv hvilke klokker de vil føre, og mottar regelmessig nye produkter.

Urmaker Bjerke AS er stolt av å være en del av det verdensomspennende nettverket av offisielle Rolex-forhandlere, og kan gi mer informasjon om tilgjengeligheten til Rolex-klokkene

De nye urskivene på Oyster Perpetual 31, Oyster Perpetual 36 og Oyster Perpetual 41 er fulle av farger, liv og positivitet, og de er prydet med fargerike bobler som gjenforener de fem tonene som ble introdusert i serien i 2020.
Denne sprudlende, euforiske designen er et resultat av kunstnerisk brillianse og mesterlige teknikker. Utsmykningen av urskiven utføres i et strengt kontrollert miljø for å unngå kontaminering i form av støv, og prosessen krever fullstendig presisjon i alle trinn for å skape det fargerike uttrykket.

Rolex Oyster Perpetual

EN OVERFLOD AV KVALITET

Vis alle modellene
Oyster Perpetual

Kontakt oss

Fortell oss hvordan du vil bli kontaktet. Vi svarer så raskt vi kan.

*Din melding
*Jeg har lest og godtatt vilkårene og personvernerklæringen. Våre betingelser finner du nederst på siden
Jeg vil gjerne motta markedsføringsinformasjon om Rolex fra ‭Urmaker Bjerke AS

DU LIKER KANSKJE OGSÅ