Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex, official retailer

Rolex
Yacht-Master II
Oyster, 44 mm, gult gull
M116688-0002

Pris tilgjengelig på forespørsel
Veiledende utsalgspris inkl. moms. Veilengden utsalgspris kan endres når som helst, uten forvarsel.
Tilgjengelige modeller

Kontakt oss

M116688-0002 Specs
 • REFERANSE

  116688

 • Urkasse

  Oyster, 44 mm, gult gull

 • Bezel

  Rolex Ring Command (dreibar begge veier i 90 grader, kommuniserer med urverket) i 18 karat gull med blått Cerachrom-innlegg av keramikk og forgylte tall

 • Vanntetthet

  Vanntett ned til 100 meter (330 fot)

 • Urverk

  Perpetual, mekanisk, selvtrekkende, regattakronograf

 • Kaliber

  4161, Rolex-manufakturverk

 • Gangreserve

  Ca. 72 timer

 • Rem/Lenke

  Oysterlock-foldespenne med sikkerhetslås og 5 mm Easylink-forlengelse for ekstra komfort

 • Urskive

  Hvit

 • Sertifisering

  Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-sertifisering etter montering i urkasse)

Ring Command-bezelen

Ring Command-bezelen

Da Rolex vendte blikket mot bezelens formål og funksjon, oppnådde de perfeksjon. Bezeler er vanligvis uavhengige av klokkens indre mekanisme. Ring Command-bezelen i regattakronografen Yacht-Master II kommuniserer derimot direkte med urverket. Som en mekanisk komponent koblet til urverket fungerer bezelen bokstavelig talt som nøkkelen til den programmerbare nedtellingen, og gjør det mulig å stille den inn og synkronisere den med regattaenes starttidspunkt. En kompleks løsning som er enkel i bruk; rett og slett en vakker funksjon.

Hvit urskive

Hvit urskive

Yacht-Master II er utstyrt med en ny urskive, og nye visere som er karakteristiske for Rolex Professional-modeller, og som forbedrer lesbarheten og skjerper den estetiske appellen. Skiven har nå en trekantet timemarkør ved klokken 12 og en rektangulær timemarkør ved klokken 6 for mer intuitiv lesing av klokken. En selvlysende skive på timeviseren skiller den tydelig fra minuttviseren. Nedtellingen til Yacht-Master II kan programmeres i en varighet på mellom 1 og 10 minutter. Programmeringen lagres av mekanismen slik at den går tilbake til forrige innstilling ved tilbakestilling. Når klokkens nedtelling startes, kan den synkroniseres underveis for å tilpasse seg den offisielle nedtellingen til start.

18 kt gult gull

18 kt gult gull

I kraft av å drifte sitt eget eksklusive støperi har Rolex den enestående evnen til å støpe 18 kt. gullegeringer av høyeste kvalitet. I henhold til andelen sølv, kobber, platina eller palladium som tilsettes, oppnås forskjellige typer 18 kt. gull: gul, rosa eller hvit. De er laget med bare de reneste metaller og inspisert nøye i et internt laboratorium med avansert utstyr, før gullet blir dannet og formet med samme møysommelige fokus på kvalitet. Rolex sin forpliktelse til utmerkethet begynner ved kilden.

rolex crown

TILGJENGELIGE MODELLER

Alle Rolex-klokkene blir montert svært forsiktig for hånd, for å garantere eksepsjonell kvalitet. På grunn av disse høye standardene har Rolex en begrenset produksjonskapasitet, og dette kan til tider føre til at etterspørselen etter Rolex-klokkene overgår kapasiteten vår.

Det kan derfor forekomme at enkelte modeller ikke er tilgjengelige. Nye Rolex-klokker selges kun av offisielle Rolex-forhandlere. De bestemmer selv hvilke klokker de vil føre, og mottar regelmessig nye produkter.

Urmaker Bjerke AS er stolt av å være en del av det verdensomspennende nettverket av offisielle Rolex-forhandlere, og kan gi mer informasjon om tilgjengeligheten til Rolex-klokkene

SLIK STILLER DU INN Yacht-Master II

Slik stiller du inn -klokken din Yacht-Master II En Rolex-klokke står for fortreffelighet og pålitelighet og er utviklet for å kunne brukes hver dag. Avhengig av hvilken modell du har, er klokken også ypperlig når du trener og driver med andre aktiviteter. Klokkene er laget for å vare lenge, og dette understrekes av det særegne designet og tidløse utseendet. Oyster Perpetual Yacht-Master II er en unik regatta-kronograf. Se denne videoen for å finne ut mer om klokken, hvordan du stiller tiden og får den perfekte starten på regattaen ved å bruke nedtellingsfunksjonen.
Nye Oyster Perpetual Yacht-Master 42 i RLX-titan er lett og robust – den perfekte klokken for alle som er opptatt av bevegelsesfrihet. Den er spesielt godt egnet til utfordringene i konkurranseseiling, og den er et utmerket eksempel på hvordan urmakerkunsten kan bidra til sportslige prestasjoner.
Yacht-Master 42 er Rolex’ andre klokke i RLX-titan – den første var Oyster Perpetual Deepsea Challenge – noe som bekrefter at lav vekt er en kvalitet som ikke må tas lett på.

Rolex Yacht-Master

KUNSTEN VED LAV VEKT

Vis alle modellene
Yacht-Master

Kontakt oss

Fortell oss hvordan du vil bli kontaktet. Vi svarer så raskt vi kan.

*Din melding
*Jeg har lest og godtatt vilkårene og personvernerklæringen. Våre betingelser finner du nederst på siden
Jeg vil gjerne motta markedsføringsinformasjon om Rolex fra ‭Urmaker Bjerke AS

DU LIKER KANSKJE OGSÅ