Over lang tid har vi med stor glede sett at klokkeinteressen i Norge har vokst seg større enn noen gang, og det er klokker fra kvalitetsprodusenter som er i fokus for de aller fleste. En solid mekanisk klokke har et langt liv og ofte flere eiere, men mange opplever det som utrygt både å kjøpe og selge klokker i dagens bruktmarked. Selv om de fleste som selger klokker er seriøse, er muligheten for å bli lurt alltid til stede. Hos oss vil du være trygg på at klokken er gjennomgått av sertifiserte urmakere, og vite at den er i god stand.

Her kan du lese mer om «ofte stilte spørsmål» rundt kjøp, salg og service hos Bjerke Vintage & Pre-Owned

Les mer

Urmaker Bjerke har lang erfaring og har gjennom snart 100 år opparbeidet oss mye kunnskap om hva som rører seg i klokkemarkedet, og denne kunnskapen ønsker vi i enda større grad å dele med alle klokkeinteresserte. Vi har lyttet til kundene som har etterspurt en god løsning på kjøp og salg av brukte klokker, og det er det vi nå tilbyr.

Ønsket om å ta vare på verdiene som disse fantastiske klokkene representerer er en del av grunntanken bak Bjerke Vintage & Pre-owned. Det skal være lettere å glede seg over både nye og brukte klokker når prosessen med kjøp og salg er trygg og knirkefri.

Hva skjer med klokken?

Våre dyktige og sertifiserte urmakere går nøye gjennom hver eneste klokke vi tar inn til vurdering og utarbeider en grundig tilstandsrapport. Hvis det er nødvendig med reparasjoner eller service, utfører vi dette før klokken legges ut for salg.

Prisene vi setter er basert på kostnadene av dette arbeidet og en forventet markedsverdi. Vi er opptatt av at dette er en fullstendig transparent handel for alle parter, og at det er den beste garantien for at det skal være enkelt og at alle blir fornøyde.

Vi tar hånd om hele prosessen uten at du trenger å ha noen bekymringer rundt salget. Klokken vil bli solgt med ett års garanti, som skal sikre deg et problemfritt kjøp, selv om klokken ikke er ny.

Hva gjør du hvis du ønsker å selge en klokke?

Da fyller du ut skjemaet som ligger på denne siden slik at vi kan gjøre en vurdering på om klokken er av interesse. Vi har valgt å satse på merker vi allerede har solid fagkunnskap på, slik at vi kan gi god service og trygghet. Vi vil derfor fortrinnsvis ta inn de merkene vi fører i butikkene.

Du vil bli kontaktet etter 7-10 dager med en tilbakemelding, og informasjon om veien videre i prosessen. Innlevering av uret avtales på forhånd, og urmakerne vil gjøre de nødvendige undersøkelsene. Hvis det er behov utføres det service og reparasjoner, før klokkene blir lagt ut for salg sammen med en grundig utarbeidet tilstandsrapport.

Du kan selv velge om du ønsker å få beløpet utbetalt, eller et beløp til gode som du kan bruke til å kjøpe en ny klokke i en av våre butikker.

Bjerke Vintage & Pre-owned skal alltid tilby en kvalitetssikret og trygg klokkehandel, og vi håper at mange vil finne akkurat den klokken de har vært på jakt etter her. Eller at gjøre det enkelt å selge en klokke som andre vil ha glede av. Vi lover at vi tar hver eneste henvendelse og handel like seriøst, og vi vil bruke vår kompetanse og fagkunnskap til å gi alle klokkeinteresserte nye muligheter for å dyrke lidenskapen for klokker sammen med oss.

Send oss opplysninger om klokken din, og vi vil komme tilbake til deg i løpet av 7-10 dager med en vurdering.

Gå til skjemaet

Fortell oss mer om klokken din og vi vil komme tilbake til deg med en vurdering i løpet av én uke.

Gå til skjemaet