Over lang tid har vi med stor glede sett at klokkeinteressen i Norge har vokst seg større enn noen gang, og det er klokker fra kvalitetsprodusenter som er i fokus for de aller fleste. En solid mekanisk klokke har et langt liv og ofte flere eiere, men mange opplever det som utrygt både å kjøpe og selge klokker i dagens bruktmarked. Selv om de fleste som selger klokker er seriøse, er muligheten for å bli lurt alltid tilstede. Hos oss vil du du være trygg på at klokken er nøyaktig det de gir seg ut for å være, og at de er i god stand.

Lidenskapelige klokkeentusiaster

De klokkene vi selger hos Urmaker Bjerke er av en slik kvalitet at hvis du tar godt vare på dem, sørger for nødvendig service og vedlikehold, kan de vare nesten evig. Det er mer sannsynlig at din preferanse og smak forandrer seg enn at klokken din slutter å tikke. Kanskje du rett og slett får lyst til å bytte den ut med noe nytt, og da har vi den nødvendige fagkunnskapen som skal til for å gjøre nettopp det på en enkel og trygg måte. Vi har lyttet til kundene som har etterspurt en god løsning på kjøp og salg av brukte klokker, og det er nettopp det vi tilbyr.

Vi i Urmaker Bjerke har lang erfaring og har gjennom snart 100 år opparbeidet oss mye kunnskap om hva som rører seg i klokkemarkedet, og denne kunnskapen ønsker vi i enda større grad å dele med alle klokkeinteresserte. Ønsket om å ta vare på verdiene som disse fantastiske klokkene representerer er en del av grunntanken bak Bjerke Vintage & Pre-owned. Det er viktig for oss at det skal være trygt å selge og kjøpe brukte klokker, og vi mener at det er en viktig del av det å kunne glede seg over både nye og brukte klokker.

«Bjerke Vintage & Pre-owned er et tilbud til markedet om en trygg og forutsigbar handel med brukte klokker for alle involverte parter. Vi ønsker å bruke vår kompetanse, ikke bare som god service til våre kunder, men som et tilbud til alle klokkeinteresserte.»

Joakim Bjerke.

Hva skjer med klokkene?

Vi har dyktige og sertifiserte urmakere som vil gå nøye gjennom hver eneste klokke vi tar inn til vurdering, og utarbeide en grundig tilstandsrapport. Hvis det er nødvendig med reparasjoner eller service vil vi utføre dette før klokkene blir solgt. Pristilbudet vi gir på klokken er basert på kostnadene av dette arbeidet og en forventet markedsverdi. Vi er opptatt av at dette er en fullstendig transparent handel for alle parter, og at det er den beste garantien for at det skal være enkelt og at alle blir fornøyde.

«Det er ingen hemmelighet at mange klokker holder seg svært godt i verdi, og noen av de aller mest populære modellene kan være verdt langt mer enn det de i sin tid ble kjøpt for. Det er det vi liker å kalle varige verdier, men vi vil aldri anbefale eller oppmuntre noen til å kjøpe en klokke for investeringens skyld. Vi mener jo at kjøp og salg av klokker helst bør styres av hjerte og lidenskap.»

Halvor Bjerke

Ikke la klokkene støve ned

Hva er det egentlig som for noen er så fascinerende med klokker? Det er det sikkert mange svar på, men for noen av oss er gleden over god design, håndverk med fantastisk presisjon og kvalitet helt sentralt. Kanskje er det likevel ikke lenger favorittklokken, vi tror det er mange klokker der ute som fortjener å være til glede for andre. Hvis du har en klokke som ikke lenger er en favoritt kan du nå selge den eller ha mulighet for å bytte inn i en ny. Det blir enklere nå, og vi tar hånd om hele prosessen uten at du trenger å ha noen bekymringer rundt salget. Du kan velge om du ønsker at vi kjøper klokken din kontant, eller at du får et beløp til gode som du kan bruke til å kjøpe en ny klokke i en av våre butikker.

For at vi skal kunne selge de brukte klokkene med garanti er det likevel noen praktiske steg som er nødvendige for å kvalitetssikre handelen. Hva gjør du hvis du har en klokke du ønsker å selge? Da fyller du ut skjemaet som ligger på denne siden slik at vi kan gjøre en vurdering på om klokken er av interesse. Vi har valgt å satse på merker vi allerede har solid fagkunnskap på slik at vi kan gi god service og trygghet. Vi vil fortrinnsvis ta inn de merkene vi fører i butikkene, men vi er også åpne for å vurdere andre merker. Du vil bli kontaktet etter 7-10 dager med en tilbakemelding, og informasjon om veien videre i prosessen. Innlevering av uret avtales på forhånd, og urmakerne vil gjøre de nødvendige undersøkelsene. Hvis det er behov utføres det service og reparasjoner før klokkene blir lagt ut for salg sammen med en grundig utarbeidet tilstandsrapport. Klokken vil bli solgt med ett års garanti, noe som skal sikre deg et problemfritt kjøp, selv om klokken ikke er ny.

Nye muligheter for å dyrke klokkeinteressen

Bjerke Vintage & Pre-owned skal alltid tilby en kvalitetssikret og trygg klokkehandel, og vi håper at mange vil finne akkurat den klokken de har vært på jakt etter her. Eller at gjøre det enkelt å selge en klokke som andre vil ha glede av. Vi lover at vi tar hver eneste henvendelse og handel like seriøst, og vi vil bruke vår kompetanse og fagkunnskap til å gi alle klokkeinteresserte nye muligheter for å dyrke lidenskapen for klokker sammen med oss.

«Vi har valgt et konsept hvor tanken er at det meste vil foregå på nett, og tar sikte på å skape en så enkel og brukervennlig markedsplass som mulig. Her vil både kjøpere og selgere av brukte klokker få tilgang til en trygg, oversiktlig og god måte å handle klokker på.»

Joakim Bjerke

Send oss opplysninger om klokken din, og vi vil komme tilbake til deg i løpet av 7-10 dager med en vurdering.

Gå til skjemaet

Fortell oss mer om klokken din og vi vil komme tilbake til deg med en vurdering i løpet av én uke.

Gå til skjemaet