Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

I Urmaker Bjerkes nettbutikk kan du handle på en trygg, sikker og enkel måte. Vi er autorisert forhandler av merkene vi fører noe som innebærer at vi er en godkjent forhandler. Det er garanti fra kjøpsdato på alle våre varer, så fremt ikke annet kommer frem. Denne garantien dekker fabrikasjonsfeil eller mangler, men dekker ikke normal slitasje på produktet. Som kunde i vår nettbutikk har du også 14 dagers angrerett ihht Angrerettloven. Vi tilbyr fri frakt på alle ordrer, du kan enten få pakken levert for uthenting på ditt nærmeste postkontor eller få den levert på døren.

Samtlige priser er angitt i norske kroner. Merverdiavgiften er inkludert i prisen. Vi gjør vårt beste for at all informasjon på våre nettsider skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i produktbeskrivelser, priser eller annen informasjon som fremkommer på våre nettsider. De bilder som presenteres av respektive produkt kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For å kunne handle i Urmaker Bjerkes nettbutikk må du ha fylt 18 år.

Ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no dersom du har noen spørsmål, så vil vi hjelpe deg.

DIN BESTILLING

Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om den er i overensstemmelse med bestillingen.

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av den dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få tilbakemelding om dette.

Prisene er i stadig forandring og vi tar derfor forbehold om prisendring som følge av endrede priser fra våre leverandører.

GARANTI

Det er internasjonal garanti på alle produkter fra kjøpsdato, med mindre annet fremkommer. Denne garantien gjelder hos alle autoriserte forhandlere rundt om i verden. Lengden på den internasjonale garantien vil variere fra merke til merke, og opplyses i produktinformasjonen.

Denne garantien dekker fabrikasjonsfeil eller mangler, men dekker ikke normal slitasje av produktet.

SIKKER BETALING

Når du handler i Urmaker Bjerkes nettbutikk, vil du ha muligheten til å velge mellom flere sikre betalingsmuligheter. Dette er de valgene du har:

  • Betaling med Vipps, VISA, AmEx eller MasterCard
  • Eventuelt kan du ta kontakt med oss på e-post nett@urmaker-bjerke.no og få tilsendt faktura

LEVERINGSBETINGELSER

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager.

Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrefristskjema vil bli sendt sammen med varen. Varen kan byttes i annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken ihht. Angrerettloven. Det er gratis frakt på alle bestillinger og varen vil enten kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

Er du bosatt i utlandet, eller ønsker å få varen levert utenfor Norge må du ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no, slik at vi kan hjelpe deg. For slike forsendelser vil andre leveringsbetingelser og priser gjelde.

Hvis ønskelig kan vi også pakke inn varen for deg og eventuelt justere lenke eller rem, bare gi oss beskjed.

RETUR OG BYTTERETT

14 DAGERS ANGRERETT

Når du handler i Urmaker Bjerkes nettbutikk skal du alltid føle deg helt trygg, og vi forholder oss til Forbrukerkjøpsloven og Angrerettloven.

Ihht. Angrerettloven har du rett til å angre kjøpet ditt. Angreretten gjelder for kjøp varer og enkelte tjenester over internett uten å oppgi grunn, ved å melde fra innen 14 dager etter at varen og angrerettskjema er mottatt. Melding om bruk av angreretten må være sendt til oss innen utløpet av fristen, og kan gis på hvilken som helst måte. Man har ikke angrerett på graverte varer. Dersom du ikke har mottat angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides denne fristen til tre måneder. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende må produktet være levert oss i tilnærmet mengde og stand som du mottok den (les mer under «Retur av varer»).

Har du spørsmål om Angrerettloven, Forbrukerkjøpsloven eller andre regler som angår deg som forbruker kan du kontakte Forbrukerrådet i ditt hjemfylke. Informasjon finner du på www.forbrukerradet.no.

RETUR AV VARER

Hvis du har mottatt en vare som er feilbestilt eller som du ikke ønsker å beholde, kan du returnere varen til oss. Se da på angrerettskjemaet som ble tilsendt med kjøpskvitteringen. Dette skjemaet skal alltid følge med varen når du sender den i retur. Varer kan returneres til oss hvis det skulle være en feil på varen, du har mottatt feil vare, mottatt varer du ikke har bestilt eller at du angrer på kjøpet. Ihht. Angrerettloven kan du angre bestillingen din innen 14 dager etter at du har mottatt varen.

Når varen returneres, må den være ubrukt og sendes i original forpakningen med alle etiketter på. Beskyttelsesplast, pris og tagger skal heller ikke være tatt bort. Eventuell returforsendelse må betales av deg.

Dersom du har mottatt varen i gave er angrerettskjemaet og kvittering sendt til betaler av gaven. Varen kan enten byttes i annen vare i en av våre butikker eller du kan bytte via nettbutikken. Du kan også velge å få en tilgodelapp. Ønsker du sistnevnte så ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Varene sendes til følgende adresse:

  • Urmaker Bjerke AS, Nedre Slottsgate 11, 0157 Oslo

ROLEX

Alle produktene som vises på nettstedet, kan være tilgjengelige hos offisielle Rolex-forhandlere. For å sikre ektheten selges ekte Rolex-produkter eksklusivt gjennom offisielle Rolex-forhandlere. Rolex selger ikke klokker direkte på nettsiden og kan ikke sikre ektheten til klokker som selges online. Rolex inviterer deg til å besøke din nærmeste offisielle Rolex-forhandler.


Alle Rolex-klokker er satt sammen for hånd med den største forsiktighet for å sikre eksepsjonell kvalitet. Slike høye standarder begrenser naturlig nok vår produksjonskapasitet, og til tider overgår etterspørselen etter klokkene våre denne kapasiteten. Derfor kan tilgjengeligheten av visse modeller være begrenset. Nye Rolex-klokker selges eksklusivt av offisielle Rolex-forhandlere, som mottar regelmessige leveranser og uavhengig styrer tildeling og salg av klokker til kunder. Offisielle Rolex-forhandlere kan gi informasjon om tilgjengeligheten av Rolex-klokker.


Rolex forbeholder seg retten til å til enhver tid endre modellene som er omtalt på nettstedet. Mens Rolex har prøvd å vise former og farger på produktene sine nøyaktig på nettstedet, er de for det meste avhengige av skjermtype og kan derfor oppfattes annerledes. Ethvert tillegg eller erstatning av deler eller tilbehør med de som ikke er produsert av Rolex, samt enhver endring, modifisering eller annen materiell endring utført på Rolex-produkter av en tredjepart som ikke er autorisert av Rolex, opphever garantien. Rolex godkjenner ikke noen endringer utført av ikke-autoriserte tredjeparter på Rolex-produktene, inkludert tillegg av verbale og grafiske elementer, samt enhver tilpasningsaktivitet (som svartbelagte klokker, tillegg av ettermarkedsdiamanter, bezeler, urskiver og lenker osv.). Disse modifikasjonene kan skade kvaliteten og integriteten til Rolex-produktene.


Alle immaterielle rettigheter som varemerker, handelsnavn, design og opphavsrett er forbeholdt og eies eksklusivt av Rolex.

Vilkår for bruk

Din tilgang til og bruk av nettstedet ROLEX.COM (“Nettstedet”) er underlagt følgende vilkår og betingelser og alle gjeldende lover. Ved å gå inn på og surfe på nettstedet godtar du denne avtalen om brukervilkår uten begrensning eller kvalifisering. Rolex' opphavsrett og varemerket Rolex eier nettstedet. Rolex eier eller har rettigheter til alt av bakgrunnsbilder, ikoner, tegn, illustrasjoner, bilder, grafikk, musikk, tekst, videoer, programvare og annet innhold på nettstedet («innholdet»), og alt HTML, CGI og annen kode og skript i hvilket som helst format som brukes til å implementere nettstedet («koden»). Nettstedsinnholdet og koden er beskyttet av copyright. Med unntak av det som er angitt her, kan du ikke kopiere, endre, laste opp, laste ned, overføre, re-publisere, vise for omfordeling til tredjeparter for kommersielle formål, eller på annen måte distribuere noen kode eller innhold fra nettstedet uten forutgående skriftlig samtykke fra Rolex. Du kan ikke bruke innholdet eller koden fra nettstedet til noe annet formål enn det som er angitt her. Alle navn, logoer og varemerker som vises på nettstedet tilhører Rolex. Du kan ikke bruke dem på noen måte som sannsynligvis kan forårsake forvirring eller på noen annen måte uten forutgående uttrykkelig skriftlig tillatelse fra Rolex.

Manglende overholdelse av disse bruksvilkårene vil utgjøre kontraktsbrudd og vil bryte Rolex’ opphavsrett, varemerke og andre eiendoms- og immaterielle rettigheter. Du kan bare skrive ut deler av nettstedet i papirkopier for ikke-kommersielle formål.

Mens du navigerer på Rolex-delen av nettstedet vårt, kontrolleres noen av informasjonskapslene av ROLEX SA, og da gjelder følgende retningslinjer for informasjonskapsler.


Ansvar: Ingen garantier eller representasjoner

Selv om Rolex gjør sitt beste for å inkludere nøyaktig og oppdatert informasjon på nettstedet, gir den ingen garantier med hensyn til innholdet på nettstedet, som blir gitt «som det er». I den grad loven tillater det, skal Rolex ikke holdes ansvarlig for direkte, indirekte, tilfeldige, følgeskader, tap av data, inntekt eller fortjeneste, straffeskader og / eller krav fra tredjeparter som følge av bruk av, tilgang til, eller manglende evne til å bruke informasjonen og / eller produktene som tilbys på nettstedet eller eventuelle skader som oppstår på grunn av eller i forbindelse med bruken av nettstedet. Videre påtar Rolex seg intet ansvar og kan ikke holdes ansvarlig for skader på eller virus som kan infisere datamaskinutstyret ditt eller annen eiendom på grunn av din tilgang til, bruk av eller surfing på nettstedet eller nedlasting av informasjon fra nettstedet. Ugyldigheten av vilkår, betingelser eller bestemmelser i vilkårene for bruksavtalen skal ikke påvirke håndhevbarheten til de delene av vilkårene for bruk som anses gjeldende av gjeldende domstoler.

Lenker og tredjeparts nettsteder

Rolex er ikke ansvarlig for innholdet på noe nettsted som er knyttet til eller fra nettstedet. Kobling til et annet nettsted er helt på brukerens egen risiko. Mens Rolex kan gi lenker på nettstedet til andre nettsteder, er inkluderingen av slike lenker kun for brukerens bekvemmelighet. Rolex gir ingen erklæringer og fraskriver seg alle garantier, uttrykkelige og underforståtte, med hensyn til nøyaktighet, gyldighet, egnethet, lovlighet eller på annen måte for materiale eller informasjon på slike nettsteder.

Revisjoner

Rolex kan når som helst revidere vilkårene og betingelsene i vilkårene for bruk ved å oppdatere dette innlegget. Du godtar alle revisjoner og bør med jevne mellomrom besøke denne siden for å gjennomgå gjeldende vilkår og betingelser som gjelder din bruk av nettstedet.

Jurisdiksjon

Enhver tvist om innholdet eller bruken av nettstedet skal styres av de materielle lovene i Sveits, og jurisdiksjonen og verneting for en slik handling skal gis utelukkende for de vanlige domstolene i Genève.

Denne bruksavtalen ble sist oppdatert juli 2018.