Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

vi_selger_klokken_din_img1-uai-1800x1012-1

Jobb hos Urmaker Bjerke

Søker du en karriere blant verdens mest anerkjente urmerker? Urmaker Bjerke i Oslo og Bergen ønsker engasjerte personer velkommen til et team hvor kvalitet og ekspertise står i fokus.

Urmaker Bjerke er landets ledende forhandler av eksklusive ur. Vi har 3 butikker sentralt plassert i Oslo og Bergen.

Vi forhandler merker som Patek Philippe, Rolex, Breguet, Jaeger-LeCoultre, Blancpain, Cartier, IWC Schaffhausen, Hublot, Omega, Panerai, H. Moser & Cie, Breitling, TAG Heuer, Tudor og Longines. Bedriftens virksomhet omfatter salg/butikkdrift, distribusjon, markedsføring, serviceverksted og administrasjon/ledelse.

Urmaker Bjerke er butikken for kvalitetsbevisste kvinner og menn som søker moderne, internasjonale merkevarer med topp kvalitet. Kundene skal oppleve en høy grad av service og ekspertise i all sin kontakt med Urmaker Bjerke.

Hos oss vil du ha en unik posisjon og jobbe med de mest anerkjente og prestisjetunge urprodusentene i verden. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø, gode utviklingsmuligheter og teknisk fagfordypning for rett person.

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med flinke og engasjerte personer som ønsker å jobbe sammen med oss i Urmaker Bjerke. Er du interessert er du velkommen til å sende oss en åpen søknad og CV. Trykk på lenkene under for å sende oss en søknad.

Vi har for tiden flere stillingsannonser ute og oppfordrer deg til å søke, det er også mulig å sende oss en åpen søknad.