Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

DSCF4053-Edit

BJERKE VINTAGE & PRE-OWNED

Urmaker Bjerke har lang erfaring og har gjennom 100 år opparbeidet oss mye kunnskap om hva som rører seg i klokkemarkedet, og denne kunnskapen ønsker vi i enda større grad å dele med alle klokkeinteresserte. Vi  lyttet til kundene som etterspurte en god løsning på kjøp og salg av brukte klokker, og slik ble Bjerke Vintage & Pre-Owned skapt i 2020. 

Klokkeinteressen i Norge har over lang tid vokst seg større og vi ser med glede at de fleste har fokus på klokker fra kvalitetsprodusenter. En solid mekanisk klokke har et langt liv og ofte flere eiere, men mange opplever det som utrygt både å kjøpe og selge klokker i dagens bruktmarked. Selv om de fleste som selger klokker er seriøse, er muligheten for å bli lurt alltid til stede. Hos oss vil du være trygg på at klokken er gjennomgått av sertifiserte urmakere, har gjennomgått all nødvendig service og er i god stand. 

Ønsket om å ta vare på verdiene som disse fantastiske klokkene representerer er en del av grunntanken bak Bjerke Vintage & Pre-Owned. Det skal være lettere å glede seg over både nye og brukte klokker når prosessen med kjøp og salg er oversiktlig og trygg. 

DSCF8234-Edit-Edit

HVA SKJER MED KLOKKEN? 

Våre dyktige og sertifiserte urmakere går nøye gjennom hver eneste klokke vi tar inn til vurdering og utarbeider en grundig tilstandsrapport. Hvis det er nødvendig med reparasjoner eller service, utfører vi dette før klokken legges ut for salg. 

Prisene vi setter er basert på kostnadene av dette arbeidet og en forventet markedsverdi. Vi er opptatt av at dette er en fullstendig transparent handel for alle parter, og at det er den beste garantien for at det skal være enkelt og at alle blir fornøyde. 

Vi tar hånd om hele prosessen uten at du trenger å ha noen bekymringer rundt salget. Klokken vil bli solgt med ett års garanti, som skal sikre et problemfritt kjøp, selv om klokken ikke er ny.  

HVA GJØR DU HVIS DU ØNSKER Å SELGE EN KLOKKE? 

Vi har valgt å satse på merker vi allerede har solid fagkunnskap på, slik at vi kan gi god service og trygghet. Vi vil derfor kun ta inn de merkene vi fører i butikkene. 

Du vil bli kontaktet etter 7-10 dager med en tilbakemelding, og informasjon om veien videre i prosessen. Innlevering av uret avtales på forhånd, og urmakerne vil deretter gjøre de nødvendige undersøkelsene. Hvis det er behov for det, utføres det service og reparasjoner, før klokkene blir lagt ut for salg sammen med en grundig utarbeidet tilstandsrapport. 

Du kan selv velge om du ønsker å få beløpet utbetalt, eller et beløp til gode som du kan bruke til å kjøpe en ny klokke i en av våre butikker.