Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Salgsprosessen hos Bjerke Vintage & Pre-Owned

Forside_salgsprosessen

Oppdatert

02. mai 2024

Slik foregår salgsprosessen hos Bjerke Vintage & Pre-Owned 

Salgsprosessen hos Bjerke Vintage & Pre–Owned er både trygg og gjennomsiktig, med kvalitetssikring i hvert ledd. 

DSCF9864_22

Dersom du har en klokke du ønsker å selge, eller lurer på om kan selges gjennom oss, ber vi deg først fylle ut et skjema med informasjonen du har om klokken. Referansenummer, serienummer og kjøpsår finnes normalt på garantikortet dersom du har dette. Vi har full forståelse for at noe informasjon kan ha gått tapt gjennom årenes løp, så der du er i tvil eller ikke vet kan du sette et kryss. Bilder er til stor hjelp for oss når vi skal avgjøre om vi skal ta en nærmere titt på klokken din, dette gjelder spesielt for eldre ur. Har du problemer med å laste opp bilder, kan disse sendes separat til oss på vintage@urmaker-bjerke.no  

Hva tar vi imot? 

Vi tar kun inn klokker fra merker vi selv fører, da vi har solid fagkunnskap på disse og kan utføre den beste servicen. Klokker som er kjøpt i utlandet uten tollpapirer vil ikke bli vurdert. Du vil få svar på forespørsel om vi ønsker å ta inn klokken din i løpet av 1 – 5 dager. Ved tilslag kan klokken leveres enten til en av våre butikker, eller sendes til oss per post.  

Urmaker_Bjerke_Vintage_Finals-5

Hvor lang tid tar det? 

Etter innlevering tar det normalt 7 – 14 dager før du får et kommisjonstilbud fra oss. Her får du vår antatte salgspris, samt hva som eventuelt må utføres av service. Hvis du takker nei til tilbudet vårt, er det ingen kostnader.  

Urmaker_Bjerke_Vintage_Finals-4

Takker du ja til tilbudet vårt lager vi en kontrakt og leverer uret til eventuell service. All signering gjøres digitalt med BankID og du behøver ikke komme inn til butikken for dette. For at kontrakten skal tre i kraft, må et beløp på 2.600,- pluss kostnader for eventuell service betales i forkant. Er det ikke behov for service, må klokken likevel i karantene i 14 dager, da loven om brukthandel pålegger oss dette.  

Annonsering, promotering og salg 

Foruten annonsering på våre nettsider, promoteres klokken i våre kanaler på sosiale medier. Vi promoterer også Bjerke Vintage & Pre-Owned jevnlig i eksterne kanaler. 

Kunder kan enten kjøpe direkte i nettbutikken, eller be om visning. I tilfeller hvor vi får inn bud, vil vi alltid konferere med deg som selger først. Det er stor variasjon i hvor lang tid det tar før en klokke blir solgt og vi har erfart at mange ur må vente på rette kjøper. Ur som ikke er solgt over en viss periode, promoteres ekstra i sosiale medier og på nettsidene våre.  

1c084abf-a357-45fd-b86f-77a9b17b6b9c2323

Vi har ikke noe tak på hvor lenge en klokke kan ligge for salg, men om det går lang tid vil vi ta en ny prisvurdering i samråd med deg som selger.  

Når klokken er solgt og salgsprosessen over, vil du få tilsendt en kjøpskontrakt. Når denne er signert går det normalt 5-7 virkedager til du har sluttoppgjøret på konto. Ønsker du heller en tilgodelapp hos oss, kan du få det.