Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

VINTAGE UTVALGTE

Forside_Vintage_picks

Oppdatert

20. juni 2024

Elisabeth fra Bjerke Vintage & Pre-Owned har plukket ut noen av sine favoritter blant vårt sortiment. Blant hennes utvalgte finner vi glitrende modeller som vil skinne perfekt i sommersolen, samt sportslige dressklokker som er klar for alle sommerens anledninger. Vi hjelper deg med å finne det uret du har behov for.

DSCF4802-Edit-1-1

Selv om Speedmaster i utgangspunktet er en arbeidsklokke, er en vintage Speedmaster som et virkelig luksus-ur å regne. På sort rem blir den hakket mer formell, noe som også får skiven til å poppe litt ekstra.  

Denne «pre-moon» modellen på 38 mm kan fungere som en unisex-modell og styles både formelt som noe mer avslappet. Ryktet går uansett foran denne klokken, og med sitt umiskjennelige design vil den uansett legges merke til. 

DSCF4929-Edit-1-1

Kassen i gult-gull og de elektrisk blå viserne, spiller hverandre virkelig gode på dette JLC uret. Kombinert med en diamantbesatt bezel og like vakkert utformet index, er dette uret så visst klar for et lite «rendez -vous». Med sort rem holder den et tidløst uttrykk, og kan pares med sterke farger, så vel som en mer dempet stil. 

DSCF4813-Edit-1-1

Nett og elegant i størrelsen og med lys skive, kan denne klokken kle mange stiler. Ekstra fresh blir den kanskje nå mot sommeren, i kombinasjon med lyse eller sølv-detaljer. Som seg hør og bør for en Seamaster, vil den også håndtere noe vannsprut. Et perfekt tilbehør for lange solfylte dager, som til sommernettenes festligheter. 

DSCF4867-Edit-1-1

Breitling Galactic kan å kombinere det sporty med det elegante. Diamantbesatt perlemor tilfører definitivt et snev av luksus. Kombinert med den brede, graverte bezelen, blir uttrykket akkurat avslappet nok til at den kan kle en tøffere stil også.   

DSCF4838-Edit-1-1

Alt gjøres så inderlig rett på dette Globemaster uret. Diskret, men likevel med en tydelig tilstedeværelse, takket være den klassiske utformingen. «Pie-pan» skiven og den riflede bezelen gir assosiasjoner til tidligere tiders Omega, uten at uret blir utdatert av den grunn. De varme fargene vil kle sommerbrun hud og oppbrettede skjorteermer, like mye som mørk dress.  

DSCF4972-Edit-1-1

Hvorvidt dette Breitling uret defineres som neo-vintage er ikke godt å si, da det nærmest er en tro kopi av originalen fra 1950-tallet. Designet sitter like godt 70 år senere, så her er det ingenting det er nødvendig å forandre, bortsett fra urverk naturligvis. Montert på skinn rem med hvite sømmer, er det like uformelt som behagelig.