Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Nyheter fra Hublot og TAG Heuer - Watches & Wonders 2024

01_-CBS2216

Oppdatert

23. april 2024

Watches & Wonders 2024 markerer årets høydepunkt for klokkeindustrien, og samler verdens mest prestisjetunge klokkemerker under samme tak. Her lanserer nemlig flesteparten av verdens største, og mest kjente klokkemerker sine nyheter for året. Her er nyhetene fra Hublot og TAG Heuer.


UNICO: HUBLOTS MANUFAKTURKALIBER

Lansert i 2010 som det første urverket designet av Hublot har Unico-kaliberet bare styrket Hublots allerede anerkjente rykte for nyskapende design. Den har et unikt utseende, takket være kolonnehjulet som er perfekt synlig på tallskivesiden, kronografen med flyback-funksjon, dens stilige antrasittgrå linjer og perfekt ytelse. I år lanserer Hublot fem nye referanser som stolt viser Unico-urverket i en rekke materialer: keramikk, safir og Magic Gold.

HUBLOT_Manu

BIG BANG MP-11 WATER BLUE SAPPHIRE

2

MP-11, med sitt skulpturelle urverk med en 2-ukers gangreserve, debuterer i en helt ny farge: gjennomsiktig vannblå. Denne nye nyansen er basert på en ny kjemisk formel, tilpasset utvikling, som er enda mer transparent, men beholder fortsatt alle de vanlige egenskapene til safir: strålende, lysende, perfekt uforanderlig og 100% motstandsdyktig mot støt og riper. Modellen er limitert til 50 eksemplarer.

BIG BANG INTEGRATED TIME ONLY 38MM

3

Big Bang Integrated Time Only er tilbake. Den er basert på det originale DNA-et til Big Bang, med en solid tallskive og integrert lenke, i en mindre versjon som representerer grunnlaget for Hublots suksess. Ikonisk med et eventyrlig utseende, 38 mm eleganse og materialer som er kjernen i «Art of Fusion». Den eksepsjonelle Big Bang har hjulpet med å bygge Hublots rykte, og er nå tilgjengelig i enda flere varianter.

BIG BANG e UEFA EURO 2024™

4

UEFA EURO 2024, den siste fasen av UEFA European Football Championship, vil finne sted denne sommeren i Tyskland. I forkant av denne store europeiske fotballfesten, starter Hublot og Kylian Mbappé, merkets ambassadør, nedtellingen ved å avduke "Every second counts!"-kampanjen.

SPIRIT OF BIG BANG SANG BLEU SAPPHIRE

6

Etter 8 år med samarbeid mellom Hublot og Maxime Plescia-Buchi, lanserer urmakeren endelig en ny modell i safir. Den tredimensjonale geometrien og de uforgjengelige trekkene til Sang Bleu har blitt inkorporert i Hublots high-tech materialevalg. Et geometrisk ur, som kombinerer intensitet og mykhet, styrke og subtilitet. Hublot har nok en gang demonstrert sin evne til å kombinere håndverk og teknologi med denne hyperkomplekse klokken.

BIG BANG UNICO ICE BANG

7

For sin nye «Hublot.com exclusive»  slipper Hublot en unik klokke: en "Ice Bang" utstyrt med Unico-urverket! Med Big Bang Unico Ice Bang har Hublot tatt en radikal holdning, samtidig som de forblir tro mot den kraftfulle estetikken til den opprinnelige modellen lansert i 2006, og skaper et sofistikert ur med et imponerende utvalg av høyteknologiske materialer og funksjoner. Begrenset til 100 stykker, vil denne modellen være tilgjengelig eksklusivt på hublot.com.


55

I år introduserer TAG Heuer stolt Monaco Split-Seconds Chronograph, et mesterverk som tar TAG Heuer til nye høyder innen Haute Horlogerie. Merkets tilknytning til motorsport reflekteres i de nyeste tilskuddene til TAG Heuer Carrera-kolleksjonen, fra TAG Heuer Carrera Chronograph med sin vintage sjarm og moderne eleganse, til TAG Heuer Carrera Date som representerer den feminine siden av kolleksjonen. TAG Heuer Carrera Chronograph Skipper feirer også merkets maritime arv med sin allsidige eleganse. For å øke spenningen, lanserer TAG Heuer en filmatisk kampanje med merkets ambassadører, som fremhever Carreras arv av dristighet og ekspertise.

TAG Heuer Monaco Split-Seconds Chronograph

01_CBW2182

TAG Heuers arv innen splitt-sekund kronografklokker strekker seg over et århundre. Siden tidlig 1900-tall har de mestret denne komplekse funksjonen, demonstrert gjennom ulike modeller. Mikrographen fra 1916, nøyaktig til 1/100 av et sekund, ble en viktig del av TAG Heuers historie og var det foretrukne tidsmålingsapparatet under OL på 1920- og 1930-tallet. Denne innovasjonen fortsatte med Microsplit, som også målte tid til 1/100 sekund og introduserte splitt-sekundfunksjonen.

På 1960-tallet ble Heuer stoppeklokker essensielle i motorsport, og den ikoniske modellen 11.402 kunne måle tid med 1/10 sekunds nøyaktighet. I 1989 lanserte TAG Heuer en quartz splitt-sekund kronograf som ble populær blant racinglegender som Ayrton Senna og Michael Schumacher.

I 2024 introduserer TAG Heuer en ny milepæl: Monaco Splitt-Sekund Kronografen, som viderefører arven med sitt innovative design. Siden 1969 har Monaco-kolleksjonen vært kjent for sitt unike, firkantede design og sin pionerånd. Den nye modellen, bygget med lette materialer som titan og safir, veier kun 85 gram og kombinerer styrke med estetisk gjennomsiktighet, og fortsetter å presse grensene for klokkedesign.

01_-CBS2216

Etter et år med feiring og lanseringen av modeller med Glassbox-designet fortsetter TAG Heuer å hylle sin rike arv med den nyeste utgaven av TAG Heuer Carrera Chronograph. Dette ekstraordinære uret kombinerer historisk arv med toppmoderne design, og tar den berømte Carrera-kolleksjonen til nye høyder.

Lansert i 1963, har TAG Heuer Carrera vært definisjonen på kronograf-klokker i over seks tiår. Kolleksjon har blitt et symbol på eleganse, lesbarhet og presisjon, og er ettertraktet blant både motorsportentusiaster og klokkeelskere. Inspirert av det legendariske Carrera Pan Americana-løpet, har Carrera-kolleksjonen blitt synonymt med presisjon og innovasjon.

Den nyeste modellen har en 39mm stålkasse med safirglass, inspirert av 1970-tallets Heuer Carrera-modeller, og en tachymeterskala som elegant flyter inn i kassen. Uret har en ikonisk panda-tallskive med sorte «azuré-subdials» klokken 3 og 9, og rødlakkerte visere som forsterker kontrasten og sikrer klarhet. Glassbox-designet øker lesbarheten og gir uret et moderne preg. Denne modellen kommer på en stållenke, som er første gang vi ser på de moderne Carrera modellene med Glassbox-design.

TAG Heuer Carrera Chronograph Skipper

01_CBS2241

Etter en vellykket relansering av Yachting-serien sin, introduserer TAG Heuer en ny utgave av Carrera Skipper-kronografen, denne gangen i 18K 5N roségull. Modellen, som deler det populære Gglassbox-designet fra tidlig 2023 og er drevet av Heuers tilpassede 02-kaliber for regatta-timing, og kombinerer elegant design med funksjonalitet.

Den 39mm store kassen i roségull med fine børstede og polerte overflater, opprettholder urets maritime funksjonalitet samtidig som det appellerer til samlere. Modellen i gull beholder den eksepsjonelle lesbarheten med sitt buede glass og krystallklare tallskive, ideell for timing under regattaer.

Fargepaletten til modellen knyttes til 1968 Skipper Referanse 7754, med en sjøblå tallskive og to kontrasterende subtallskiver i «Intrepid Teal» og en fargemix for regattatelling. Designet inkluderer historiske elementer som triangelmarkører og en sekundviser i «regatta oransje», samt dato-vindu og timemarkører i roségull.

TAG Heuer Carrera Date

010F1C~1

I en hyllest til tidløs eleganse, har TAG Heuer utvidet sin anerkjente Carrera-kolleksjon med tre nye, utsøkte klokker. Disse 36mm modellene, kalt TAG Heuer Carrera Date, forener overlegen design og komfort med materialer som 18K 5N roségull, perlemor og diamanter, og representerer feminin sofistikasjon.

Denne serien bygger på suksessen fra 2023 og bringer den klassiske 36mm størrelsen tilbake, en hyllest til det opprinnelige Heuer Carrera-uret fra 1963. Disse klokkene feirer både historisk arv og moderne estetikk, og er like velegnet for racingentusiaster som for elegante anledninger.

De tre modellene, hver med sitt unike preg, er skapt for alle anledninger. Den første modellen skiller seg ut med en kobberfarget tallskive og en bezel i 18K 5N roségull, mens den andre modellen fanger blikket med en hvit perlemor-tallskive og 76 glitrende diamanter. Den tredje klokken kombinerer perlemor med et eksklusivt diamantdesign og roségulldetaljer, noe som understreker luksusen.

Alle tre klokkene er tilgjengelige med det ikoniske, avsmalnende Carrera H-lenken i stål eller en blanding av stål og 18K 5N roségull, noe som bekrefter deres status som symboler på tidløs femininitet.