Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Vi åpner Europas største klokkebutikk

NKM_PRESSEMELDING_banner3

Oppdatert

29. januar 2024

Målet vårt er å skape en drømmedestinasjon for alle klokkeinteresserte. Den nye butikken blir sentralt plassert på Egertorget midt på Karl Johan, og dørene åpner i 2024.

Vi har ganske god oversikt, og vi er rimelig sikre på at dette blir den største butikken i Europa. Vi vil disponere hele 2700 kvadratmeter, noe vil bli brukt til administrasjon, men det meste blir butikklokaler. Klokkeinteressen i Norge fortsetter bare å vokse, og med dette fantastiske lokalet kan vi virkelig vise frem de spennende produktene. Vi er midt i planleggingen av det nye lokalet som skal møte kundene våre, og gleder oss til den dagen vi endelig kan åpne dørene og slippe klokkeentusiastene inn i vårt nye univers. Her vil de forskjellige klokkemerkene få god plass til å skinne, og vi får muligheten til å presentere klokkene i omgivelser som er spesialdesignet for å gi kundene den beste opplevelsen. Dette er en spennende prosess for alle involverte, og vi som jobber i Urmaker Bjerke bidrar alle med innspill til hvordan vi kan skape rom for interaksjon med alle som er interessert i en god klokkeprat.

For oss er opplevelsen av å kjøpe et produkt hos Urmaker Bjerke viktig, og vi ønsker at det skal være noe mer enn en ren transaksjon. De fysiske forutsetningene for en god klokkehandel vil bli bedre enn noen gang i de nye lokalene. Her vil vi få stor plass til å la de forskjellige merkene løfte frem sine egne kvaliteter.

«Å legge til rette for gode kundeopplevelser har alltid vært et mål for oss, og nå får vi enda bedre forutsetninger for å gi personlig service og levere kvalitet i verdensklasse. Gode kunderelasjoner har vært en drivkraft for Urmaker Bjerke i 100 år, og nå vil vi ta det enda noen hakk videre» sier salgsdirektør Aleksander Bjerke Opsahl.

Promenaden-og-Urmaker-Bjerke-Foto-Knut-Neerland

FORNØYD MED NY STORSATSNING

Aleksander Bjerke Opsahl (Salgsdirektør, Urmaker Bjerke)

Annette Lund (CEO Promenaden Management) &

Joakim Bjerke (Administrasjonsdirektør, Urmaker Bjerke).

At vi feirer 100 års jubileum i 2023 er en stor begivenhet for oss, men at vi har jubileum gjør oss alt annet enn selvtilfredse. Det er heller motsatt, vi har brukt mye mer tid på fremtiden enn på fortiden. Selvfølgelig har vi tatt oss tid til å feire, både internt og sammen med kunder og leverandører. At vi har nådd en respektabel alder er vi stolte av, og den lange erfaringen og kunnskapen vi har opparbeidet oss skal vi bruke til å være framoverlente og satse videre.

«Å tørre å gjøre endringer er noe som har vært i vårt DNA i 100 år og i år er intet unntak. I tillegg til den nye butikken er det er mange store satsninger i jubileumsåret. I Oslo er et helt nytt verksted med plass til enda flere urmakere allerede på plass, og med effektive arbeidsprosesser og alt det siste av verktøy og maskiner er målet kortere ventetid på reparasjoner og bedre service for kundene. Det skjer ting i Bergen også, ny butikk og verksted åpner denne sommeren i Strandgaten 7» sier administrasjonsdirektør Joakim Bjerke.

Det er ingen tegn på at klokkeinteressen i Norge er i ferd med å avta, og vi har et stort publikum som både er kunnskapsrike, nysgjerrige og svært interesserte. Det stiller store krav til oss også, vi må være oppdaterte og virkelig følge med på det som skjer i klokkeverdenen. I den nye butikken vil vi kunne tilby kundene våre enda mer av det vi vet de ønsker. Nå vil vi i egne lokaler kunne ha kundearrangementer, lanseringer og Bjerke MasterClass.

Forventningene til oss øker i takt med interessen, og vi kan allerede nå love at den nye butikken blir noe helt utenom det vanlige. Vi jobber med leverandørene for å skape løsninger som vil fremheve de fantastiske klokkene vi forhandler på best mulig vis. Det er litt tidlig å snakke om detaljer, men uten å røpe for mye kan vi garantere at det kommer mange spennende nyheter framover.

Urmaker-Bjerke-Egertorget

Samarbeidet med eiendomsutvikleren Promenaden Management har vært spennende, og vi har dratt nytte av den lange erfaringen de med å utvikle attraktive konsepter. Det er interessant for oss å være en del av en visjon om å gjøre dette området til en destinasjon som tiltrekker seg et stort publikum.

«Promenaden Management har som mål å gjøre Oslo sentrum og Promenaden distriktet så attraktivt som mulig for alle som besøker oss. Vi jobber aktivt med å sette Oslo ordentlig på kartet som ledende innenfor luksus i Skandinavia. Promenaden representerer kvalitet, unike merkevarer og gode opplevelser, og Urmaker Bjerke blir et fantastisk tilskudd til området. Vi er stolte av å samarbeide med en så solid norsk aktør som Urmaker Bjerke på dette prosjektet» sier Annette Lund, CEO i Promenaden Management.

Vårt mål er å imponere alle klokkeentusiaster både fra inn-og utland, og det er et stort løft som krever mye ressurser både av oss og våre leverandører og samarbeidspartnere. Det er fortsatt mange detaljer som skal på plass, men vi er trygge på at resultatet vil bli en positiv forandring på alle områder.

«Det store prosjektet på Egertorget vil selvfølgelig ha innvirkning på vår eksisterende butikkportefølje. Vi er fortsatt i planleggingsfasen med den totale kabalen, og nå vil vi bruke de kommende ukene og månedene til å lande hvordan den endelige løsningen vil se ut» sier Joakim Bjerke.

SoMe_Bjerkemagasin23