Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

6656-3653-55B_1

Blancpain Quantième Perpétuel

6656 3653 55B

649.300 kr

Diameter

43-3 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Gull

Om klokken

Blancpain presenterer stolt sin nye Villeret Quantième Perpétuel, en klokke som kombinerer rik urmakertradisjon med moderne teknikk. Inspirert av de grønne skogene i Le Brassus, har denne modellen en intens grønn tallskive som gir et elegant og fengslende utseende. Den 40,3 mm store kassen i rødgull rammer inn tallskiven på en sofistikert måte og tilfører en ekstra dimensjon av raffinement.

Den solstrålebørstede grønne tallskiven har klare arabiske tall og slanke Dauphine-visere. Klokken har også en månefaseindikator klokken 6, som gir et romantisk preg og minner om Blancpains historiske bånd til astronomien. Månefasen symboliserer både prestisje og urmakerkunst.

Urverket, kaliber 5954.4, er et automatisk selvtrekkende urverk med en imponerende gangreserve på 72 timer. Safirglasset på baklokket gir innsyn til urverkets 351 komponenter og 32 juveler, som sikrer både presisjon og pålitelighet. Den silisiumbaserte balansefjæren og den rødgullfargede honningkakeformede oscillerende vekten er nøye utført og kan beundres gjennom baklokket.

Blancpain Villeret Quantième Perpétuel justerer automatisk datoen for å ta hensyn til variasjoner i måneder og år, inkludert skuddår. Denne mekanismen krever ingen manuell justering før februar 2100. Under-lug korrektorene gjør det enkelt å justere kalenderen ved å trykke med en finger, uten behov for verktøy. Korrektorene forblir skjult når klokken bæres, noe som sikrer at kassen forblir glatt og elegant.

Klokken kommer med en brun alligatorrem som gir en luksuriøs følelse. Foldespenne i rødgull gir ekstra sikkerhet og komfort. Den grønne tallskiven, kombinert med kassen i rødgull og den brune remmen, gir et harmonisk og estetisk tiltalende utseende.

Blancpain Villeret Quantième Perpétuel appellerer til de som verdsetter tidløs eleganse og høy kvalitet. Denne klokken symboliserer Blancpains engasjement for autentisk sveitsisk urmakerkunst og vil være en skatt i enhver klokkesamling.

Spesifikasjoner

Urverk:
 • Urverk:Automatisk
 • Gangreserve:72 timer
 • Kaliber:5954-4
Kasse:
 • Diameter:43-3 mm
 • Baklokk:Åpent
 • Glass:Safir
 • Kassemateriale:Gull
Tallskive:
 • Skivefarge:Grønn
Øvrig informasjon:
 • Kolleksjon:Villeret
 • Materiale lenke/rem:Rem
 • Spenne:Foldespenne
 • Vanntetthet:3 bar/30 m
 • Garanti:2 år

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.