Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

YB04451A1B1X1_1

Breitling Super Avi B04 Chronograph GMT 46

YB04451A1B1X1

130.600 kr

Diameter

undefined mm

Urverk

Materiale

Om klokken

Breitling Super AVI B04 Chronograph GMT 46 hyller det legendariske flyet de Havilland Mosquito, kjent som "Wooden Wonder" for sin overlegne håndtering og hastighet på 1940- og 1950-tallet. Denne pilotklokken er designet for å tåle påkjenningene i et vintage cockpitt.

Klokken har en robust kasse i rustfritt stål med en diameter på 46 mm og en tykkelse på 15,9 mm. Den har en enveisroterende bezel med riller som gir optimalt grep, selv når du bruker hansker. Det antireflekterende safirglasset og den skrudde safir baklokket gir eksepsjonell holdbarhet og beskyttelse mot vann opp til 10 bar. Den store kronen er skrulåst.

Tallskiven er sort og har store, lettleste arabiske tall og en rød GMT-viser for enkel sporing av en andre tidssone. Klokken drives av Breitling Manufacture Caliber B04, et selvtrekkende mekanisk urverk med en gangreserve på ca. 70 timer. Urverket har 47 juveler og vibrerer med en frekvens på 28 800 vph, noe som sikrer presis tidtaking. Chronograph-funksjonene inkluderer en 30-minutters og en 12-timers teller.

Remmen er laget av brunt kalveskinn med top-stitching som minner om sømmene på klassisk flyutstyr. Alternativt kan klokken leveres med en rustfri stållenke for et mer elegant utseende. Begge remmene har en foldespenne i rustfritt stål for sikker og komfortabel festing.

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.