Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Avenger-42-gronn

Breitling Avenger 42mm

A17328101L1A1

59.200 kr

Diameter

42 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

Nyhet 2023!

Skapt for jagerflypiloter og designet for å prestere i de tøffeste omgivelsene. Avenger kombinerer dristig design og enestående motstandsevne med høytytende funksjonalitet. Kolleksjonens materialer er inspirert av flydesign, med stål på vanlige modeller og keramikk på Night Mission, mens fargene på urskiven henter inspirasjon fra militære uniformer. Alle modellene i stål leveres med enten en militær lærrem med en C-spenne eller en stållenke med justerbart foldespenne. Keramiske modeller er matchet med en militær lærrem med en titanfoldespenne.

Denne Avenger-modellen måler 42 mm og er laget i stål. Tallskiven er grønn med datovisning kl 3 og uret er vanntett til 300m. Urverket er et automatisk urverk, Breitling 17, med en gangreserve på ca. 38 timer. Modellen leveres på en lenke i stål.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:42 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Grønn
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Avenger
  • Vanntetthet:30+ bar/300+ m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.