Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

AB04452A1L1X1

Breitling Super Avi B04 Chronograph GMT 46

AB04452A1L1X1

129.300 kr

Diameter

46 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

Breitlings historie og historien om flyvning er tett sammenvevd. Super Avi-kolleksjonen er inspirert av de tidlige flyene, og Super AVI Curtiss P-40 Warhawk ærer en av disse legendene. Designet som et jagerfly, fløy Curtiss P-40 Warhawk første gang i 1938 og viste raskt sin ferdighet i luften. Det var ikke bare flyets evne til å gjøre imponerende svinger som ga det fordeler i luften, men også flyets robuste struktur som gjorde at det kunne tåle tøffe værforhold. Som en ekte pilotklokke, designet for å tåle påkjenningene i en vintagecockpit, har Super AVI Curtiss P-40 Warhawk store, lettleste arabiske tall på skiven og bezelen. Den overdimensjonerte kronen og riflete bezelen på kassen i 46mm gir optimalt grep, selv for en pilot med hansker.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
  • Gangreserve:70 timer
Kasse:
  • Diameter:46 mm
  • Baklokk:Åpent
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Grønn
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Aviator
  • Vanntetthet:10 bar/100 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.