Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

A10380101A2A1

Breitling Chronomat 36

A10380101A2A1

69.600 kr

Diameter

36 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

Stilig, men elegant – den moderne retroinspirerte nye Chronomat 36 er en allsidig sporty og “chic” klokke for en hver anledning. Denne modellen er i stål og måler 36 mm. Tallskiven har en klassisk hvit farge med diamanter og modellen har datovisning ved klokken 6. Uret drives av Breitling 10, et automatiskt urverk med 42 timers gangreserve.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:36 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Hvit
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Chronomat

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.