Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

A233803A1B1X1_1

Breitling Classic AVI P-51 Mustang

A233803A1B1X1

67.700 kr

Diameter

42 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

Nyhet 2024!

Breitling Classic AVI Chronograph 42 hyller en tid da luftfartens pionerer trosset farer og banet vei for kommersiell flyging. Breitlings historie er nært knyttet til luftfarten, og på 1930-tallet ble Huit Aviation kjent for presise cockpitklokker. To tiår senere lanserte de Ref. 765 AVI, en banebrytende pilotklokke. Denne klokken danner grunnlaget for dagens Classic AVI-kolleksjon, inspirert av tidlige berømte fly. Classic AVI P-51 Mustang hedrer en av disse ikonene.

P-51 Mustang ble bygget på bare 120 dager og overgikk alle forventninger. Flyets eksperimentelle motstandsvenger og kjølesystem ga enestående hastighet og rekkevidde. Merlin-motoren forbedret ytelsen i stor høyde, noe som gjorde det til den beste allround-jageren på sin tid.

Classic AVI P-51 Mustang har store, lett lesbare arabiske tall på skiven og bezelen. Den riflede bezelen på 42 mm-kassen gir godt grep, selv med hansker. Toppsydde kalveskinnremmer minner om klassisk flyutstyr, mens lenken i rustfritt stål gir et elegant alternativ. Piloter og reisende vil sette pris på klokkens lesbarhet og stil.

Klokken drives av Breitling kaliber 23, et selvtrekkende mekanisk urverk med en gangreserve på cirka 48 timer. Urverket har en frekvens på 28 800 vibrasjoner per time og en kronograf som måler 1/4 sekund, 30 minutter og 12 timer. Datovinduet gir ekstra funksjonalitet, og klokken er vannbestandig opptil 10 bar.

Med en diameter på 42 mm og en tykkelse på 14,7 mm har klokken en robust konstruksjon uten å miste elegansen. Den toveis roterende bezelen og skrulåste kronen med to pakninger sikrer pålitelighet under ekstreme forhold. Safirglasset med antirefleksbehandling på begge sider beskytter tallskiven og gir utmerket lesbarhet.

Breitling Classic AVI Chronograph 42 kombinerer robusthet, eleganse og funksjonalitet. Den hyller luftfartens pionerer og er utstyrt med moderne tekniske funksjoner, noe som gjør den til den perfekte følgesvennen for piloter og eventyrere.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:42 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Sort
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Classique
  • Vanntetthet:10 bar/100 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.