Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

A17326241B1A1_1

Breitling Navitimer Automatic

A17326241B1A1

64.700 kr

Diameter

41 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

Breitling Navitimer Automatic 41 er en raffinert og elegant klokke som kombinerer historisk sjarm med moderne sofistikasjon. Den har en 41 mm kasse i rustfritt stål med en perlede bezel og sort tallskive som gir et tidløst utseende.

Klokken drives av Breitling Caliber 17, en selvtrekkende mekanisk bevegelse med en gangreserve på ca. 38 timer. Bevegelsen vibrerer med 28 800 v.p.h. og har 25 juveler for presisjon og pålitelighet. Kalenderen vises gjennom en åpning på tallskiven for enkel lesbarhet.

Kassen er robust med en skrudd bakside for ekstra holdbarhet. Klokken er vannresistent opp til 3 bar, egnet for daglig bruk. Den toveis roterende bezelen med slide rule-funksjon gir ekstra funksjonalitet. Den ikke-skrulåste kronen med to pakninger gir ekstra beskyttelse mot vann. Safirglasset er kammet og antirefleksbehandlet på begge sider for optimal klarhet.

Dimensjonene inkluderer en diameter på 41 mm, tykkelse på 10 mm, og en høyde fra øvre til nedre lug på 47,9 mm. Lug-bredden er 22 mm, noe som gir en komfortabel og balansert følelse på håndleddet.

Navitimer Automatic 41 leveres med en sort alligatorrem og en foldespenne i rustfritt stål som sikrer både komfort og stil.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:41 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Sort
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Navitimer

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.