Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

CRWSBB0040_0

Cartier Ballon Bleu de Cartier 40

WSBB0040

93.000 kr

Diameter

40 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Om klokken

Ballon Bleu de Cartier-klokken, 40 mm, er utstyrt med et manufacture mekanisk urverk med automatisk opptrekk, kaliber 1847 MC. Den har en stålkasse og en krone satt med en syntetisk cabochon-formet spinell. Klokkens sølvfargede guilloché-urskive er komplementert med blåstålsverdformede visere og safirkrystall. Den kommer med et utskiftbart stållenke. Klokkens datovisning er plassert ved klokken 3. Tykkelsen er 12,4 mm og den er vannbestandig opp til 3 bar (ca. 30 meter/100 fot).

Spesifikasjoner

Urverk:
 • Urverk:Automatisk
 • Kaliber:1847-MC
Kasse:
 • Diameter:40 mm
 • Baklokk:Lukket
 • Glass:Safir
 • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
 • Skivefarge:Sølv
Øvrig informasjon:
 • Kolleksjon:Ballon Bleu de Cartier
 • Materiale lenke/rem:Lenke
 • Vanntetthet:3 bar/30 m
 • Garanti:2 år

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Cartier

Cartier

Cartier

Cartier er et av de mest ikoniske klokkemerker i verden, og har en historie som strekker seg tilbake til midten av 1800-tallet. Startet av Louis-François Cartier i Paris i 1847, begynte merket som en smykkebutikk kjent for sitt eksklusive håndverk og unike smykkedesign. Med tiden utvidet Cartier seg til å inkludere klokker i sortimentet sitt, og i begynnelsen av 1900-tallet, under ledelse av Louis Cartier, ble de første Cartier-klokkene introdusert. Disse tidlige klokkene var ofte samarbeid med andre kjente urmakere, og de etablerte seg raskt som luksuriøse symboler for eleganse og raffinement. Cartiers kreative tilnærming til design førte til innovative former, materialer og teknikker, og merket fortsatte å ekspandere internasjonalt og erobre hjerter verden over. Fra Tank til Santos og Ballon Bleu, har Cartier skapt noen av de mest ikoniske klokkene som fortsatt beundres for sin tidløse skjønnhet og eksepsjonelle håndverk.