Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

WGPN0008_1

Cartier Panthère de Cartier Small

WGPN0008

297.000 kr

Diameter

23 mm

Urverk

Quartz

Materiale

Gull

Om klokken

Panthère de Cartier Small kombinerer subtil eleganse med tidløs estetikk. Denne modellen har et quartz-urverk som sikrer presis tidtaking. Kassen i 750/1000 gult gull måler 23 mm x 30 mm og er 6 mm tykk. Kronen er utsmykket med en blå safir.

Den sølvfargede tallskiven har blånerte sverdformede visere og safirglass beskytter den. Klokken tåler vann ned til 30 meter (3 bar), noe som beskytter mot daglig sprut og fuktighet. Klokken leveres med en lenke i 750/1000 gult gull.

Om kolleksjonen

Panthère de Cartier fungerer både som en klokke og et smykke, og er en av Cartiers mest distinkte design. Lansert på 80-tallet, er denne klokken mer moderne enn noensinne. Panthère de Cartier er et ekte stilikon for kvinner som ønsker å bli lagt merke til.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Quartz
Kasse:
  • Diameter:23 mm
  • Baklokk:Lukket
  • Glass:Safir
  • Kassemateriale:Gull
Tallskive:
  • Skivefarge:Sølv
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Panthère de Cartier
  • Materiale lenke/rem:Lenke
  • Vanntetthet:3 bar/30 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Cartier

Cartier

Ett av verdens mest ikoniske klokkemerker, Cartier, har en imponerende historie som går tilbake til midten av 1800-tallet. Merket ble grunnlagt av Louis-François Cartier i Paris i 1847, og startet som en smykkebutikk kjent for sitt eksklusive håndverk og unike design. Etter hvert utvidet Cartier sitt sortiment til å inkludere klokker, og i begynnelsen av 1900-tallet, under ledelse av Louis Cartier, ble de første Cartier-klokkene introdusert. Disse tidlige klokkene, ofte skapt i samarbeid med kjente urmakere, ble raskt symboler på luksus, eleganse og raffinement.

Cartiers kreative tilnærming til design resulterte i innovative former, materialer og teknikker som har ført til noen av merkets mest kjente og elskede modeller. Fra sine tidlige dager som pioner innen smykkedesign til sin etablering som en ledende aktør innen klokkeindustrien, har Cartier kontinuerlig satt standarden for luksus og stil.