Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

WSSA0040_1

Cariter Santos-Dumont Watch

WSSA0040

53.500 kr

Diameter

43,5 mm

Urverk

Quartz

Materiale

Stål

Om klokken

Santos-Dumont Large kombinerer elegant design med avansert teknologi. Denne modellen har et høypresisjons quartz-urverk med en autonomi på omtrent 6 år. Kassen i stål måler 43,5 mm x 31,4 mm og har en tykkelse på 7,3 mm. Kronen prydes av en blå syntetisk spinell.

Den sølvfargede tallskiven har solstråleeffekt, romertall og blånerte sverdformede visere. Safirglass beskytter tallskiven. Klokken tåler vann ned til 30 meter (3 bar), noe som beskytter mot daglig sprut og fuktighet. Den leveres med to remmer, en i sort grained kalveskinn og en i glatt rødt kalveskinn, begge med stålfoldespenne.

Om kolleksjonen

Santos-Dumont er en av de mest ikoniske klokkene fra Cartier, opprinnelig designet for flyveren Alberto Santos-Dumont. Med sin tidløse eleganse og avanserte teknologi tiltrekker denne klokken seg moderne menn som verdsetter både stil og funksjon.

Spesifikasjoner

Urverk:
 • Urverk:Quartz
Kasse:
 • Diameter:43,5 mm
 • Baklokk:Lukket
 • Glass:Safir
 • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
 • Skivefarge:Sølv
Øvrig informasjon:
 • Kolleksjon:Santos-Dumont
 • Materiale lenke/rem:Rem
 • Spenne:C-spenne
 • Vanntetthet:3 bar/30 m
 • Garanti:2 år

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Cartier

Cartier

Ett av verdens mest ikoniske klokkemerker, Cartier, har en imponerende historie som går tilbake til midten av 1800-tallet. Merket ble grunnlagt av Louis-François Cartier i Paris i 1847, og startet som en smykkebutikk kjent for sitt eksklusive håndverk og unike design. Etter hvert utvidet Cartier sitt sortiment til å inkludere klokker, og i begynnelsen av 1900-tallet, under ledelse av Louis Cartier, ble de første Cartier-klokkene introdusert. Disse tidlige klokkene, ofte skapt i samarbeid med kjente urmakere, ble raskt symboler på luksus, eleganse og raffinement.

Cartiers kreative tilnærming til design resulterte i innovative former, materialer og teknikker som har ført til noen av merkets mest kjente og elskede modeller. Fra sine tidlige dager som pioner innen smykkedesign til sin etablering som en ledende aktør innen klokkeindustrien, har Cartier kontinuerlig satt standarden for luksus og stil.