Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

W2SA0017_1

Cartier Santos Dumont XL

W2SA0017

113.000 kr

Diameter

33 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Gull/stål

Om klokken

Santos-Dumont Extra-Large kombinerer luksus og teknisk dyktighet. Denne klokken har et mekanisk urverk med manuell opptrekking, kaliber 430 MC. Kassen i stål måler 46,6 mm x 33,9 mm og har en tykkelse på 7,5 mm. Bezelen i 750/1000 roségull og stålkronen med en syntetisk blå cabochon-formet spinell gir et elegant preg.

Den sølvfargede satinfinish-tallskiven har en solstråleeffekt, romertall og blånerte sverdformede visere. Safirglass beskytter tallskiven. Klokken tåler vann ned til 30 meter (3 bar), noe som beskytter mot daglig sprut og fuktighet. Klokken leveres med en svart alligatorskinnrem og en stålfoldespenne.

Om kolleksjonen

I 1904 oppfylte Louis Cartier ønsket til sin venn, den berømte brasilianske flyveren Alberto Santos Dumont, om å kunne se tiden mens han fløy. Dette markerte fødselen av en av de første armbåndsurene. Med sin geometriske form og synlige skruer ble klokken raskt en av merkets mest ikoniske modeller. Santos har blitt en klassiker som trosser tidens tann.

Spesifikasjoner

Urverk:
 • Urverk:Automatisk
 • Kaliber:430-mc
Kasse:
 • Diameter:33 mm
 • Baklokk:Lukket
 • Glass:Safir
 • Kassemateriale:Gull/stål
Tallskive:
 • Skivefarge:Sølv
Øvrig informasjon:
 • Kolleksjon:Santos-Dumont
 • Materiale lenke/rem:Rem
 • Spenne:C-spenne
 • Vanntetthet:3 bar/30 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Cartier

Cartier

Ett av verdens mest ikoniske klokkemerker, Cartier, har en imponerende historie som går tilbake til midten av 1800-tallet. Merket ble grunnlagt av Louis-François Cartier i Paris i 1847, og startet som en smykkebutikk kjent for sitt eksklusive håndverk og unike design. Etter hvert utvidet Cartier sitt sortiment til å inkludere klokker, og i begynnelsen av 1900-tallet, under ledelse av Louis Cartier, ble de første Cartier-klokkene introdusert. Disse tidlige klokkene, ofte skapt i samarbeid med kjente urmakere, ble raskt symboler på luksus, eleganse og raffinement.

Cartiers kreative tilnærming til design resulterte i innovative former, materialer og teknikker som har ført til noen av merkets mest kjente og elskede modeller. Fra sine tidlige dager som pioner innen smykkedesign til sin etablering som en ledende aktør innen klokkeindustrien, har Cartier kontinuerlig satt standarden for luksus og stil.