Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

WSTA0082

Cartier Tank Americaine Small

WSTA0082

51.500 kr

Diameter

35 mm

Urverk

Quartz

Materiale

Stål

Om klokken

Cartier Tank Américaine Watch Small kombinerer tidløs eleganse med moderne funksjonalitet. Perfekt for de som verdsetter både stil og kvalitet, viser denne klokken Cartiers ekspertise innen urmakeri med sin sofistikerte og distinkte utforming.

Urkassen i rustfritt stål måler 35.4 mm i høyde og 19.4 mm i bredde, med en tykkelse på 6.8 mm. Den fasetterte kronen er utsmykket med en fasettert syntetisk blå spinell som tilfører et ekstra lag av eleganse. Den sølvfargede satinbørstede tallskiven med blå stålhender formet som sverd gir en vakker kontrast og utmerket lesbarhet. Safirkrystallet beskytter tallskiven og sikrer klar visning under alle forhold.

Klokken drives av et quartz-urverk, som sikrer presis tidtaking og pålitelig ytelse. Den tåler vann opp til 3 bar (ca. 30 meter), noe som gjør den ideell for daglig bruk, men ikke for dykking eller svømming.

Cartier Tank Américaine Watch kommer med en skinnende blå alligatorskinnrem med en stålspenne. Denne remmen gir både komfort og stil.

Om kolleksjonen:

Tank Américaine har en forlenget kasse med en mer markant kurve enn den originale modellen. Den leker med geometrien i linjene, og beholder den rektangulære formen mens den veksler mellom runde kanter og vinkler. Den kraftfulle og elegante Tank Américaine klokken er forbeholdt kjennere.

Spesifikasjoner

Urverk:
 • Urverk:Quartz
 • Kaliber:057
Kasse:
 • Diameter:35 mm
 • Baklokk:Lukket
 • Glass:Safir
 • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
 • Skivefarge:Sølv
Øvrig informasjon:
 • Kolleksjon:Tank
 • Materiale lenke/rem:Rem
 • Spenne:C-spenne
 • Vanntetthet:3 bar/30 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Cartier

Cartier

Ett av verdens mest ikoniske klokkemerker, Cartier, har en imponerende historie som går tilbake til midten av 1800-tallet. Merket ble grunnlagt av Louis-François Cartier i Paris i 1847, og startet som en smykkebutikk kjent for sitt eksklusive håndverk og unike design. Etter hvert utvidet Cartier sitt sortiment til å inkludere klokker, og i begynnelsen av 1900-tallet, under ledelse av Louis Cartier, ble de første Cartier-klokkene introdusert. Disse tidlige klokkene, ofte skapt i samarbeid med kjente urmakere, ble raskt symboler på luksus, eleganse og raffinement.

Cartiers kreative tilnærming til design resulterte i innovative former, materialer og teknikker som har ført til noen av merkets mest kjente og elskede modeller. Fra sine tidlige dager som pioner innen smykkedesign til sin etablering som en ledende aktør innen klokkeindustrien, har Cartier kontinuerlig satt standarden for luksus og stil.