Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

WJTA0037

Cartier Tank Louis Small

WJTA0037

251.000 kr

Diameter

29,5 mm

Urverk

Manuell

Materiale

Gull

Om klokken

Denne modellen har en kasse i 18 karat rosa gull med 41 diamanter, 0,47 karat, og den måler 29,5x22 mm. Tallskiven er sølvfarget med de karakteristiske blå viserne og romertallene. Urverket er et mekanisk manuelt urverk, og den leveres på en rød alligatorrem med c-spenne.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Manuell
Kasse:
  • Diameter:29,5 mm
  • Baklokk:Lukket
  • Glass:Safir
  • Kassemateriale:Gull
Tallskive:
  • Skivefarge:Sølv
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Tank
  • Materiale lenke/rem:Rem
  • Spenne:C-spenne
  • Vanntetthet:3 bar/30 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Cartier

Cartier

Cartier

Cartier er et av de mest ikoniske klokkemerker i verden, og har en historie som strekker seg tilbake til midten av 1800-tallet. Startet av Louis-François Cartier i Paris i 1847, begynte merket som en smykkebutikk kjent for sitt eksklusive håndverk og unike smykkedesign. Med tiden utvidet Cartier seg til å inkludere klokker i sortimentet sitt, og i begynnelsen av 1900-tallet, under ledelse av Louis Cartier, ble de første Cartier-klokkene introdusert. Disse tidlige klokkene var ofte samarbeid med andre kjente urmakere, og de etablerte seg raskt som luksuriøse symboler for eleganse og raffinement. Cartiers kreative tilnærming til design førte til innovative former, materialer og teknikker, og merket fortsatte å ekspandere internasjonalt og erobre hjerter verden over. Fra Tank til Santos og Ballon Bleu, har Cartier skapt noen av de mest ikoniske klokkene som fortsatt beundres for sin tidløse skjønnhet og eksepsjonelle håndverk.