Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

441.NM.1171.RX_441.NM_.1171.RX_-1.png

441.NM.1171.RX

441.NM.1171.RX

250.800 kr

Diameter

undefined mm

Urverk

Materiale

Om klokken

Denne Big Bang Unico- modellen har en urkasse i satengpolert titan som måler 42 mm. Uret har en Skeleton tallskive som altså gjør at urverket er synlig gjennom tallskiven. Bezelen er i keramikk, og kommer med 6 H-formede titanskruer. Modellen leveres på en sort gummirem og er vanntett til 100m.

Urverket er HUB1280 UNICO, et egenprodusert urverk fra Hublot. Det er et selvtrekkende, automatisk urverk med flybackfunksjon og en gangreserve på 72 timer.

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.