Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

821.NM.0170.RX

Hublot Square Bang Unico Titanium Ceramic

821.NM.0170.RX

289.200 kr

Diameter

42 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

Denne modellen fra Hublots nyeste kolleksjon Square Bang måler 42mm og har en polert kasse i titan. Bezelen består av sort polert keramikk med 6 H-formede titanskruer. Uret drives av det automatiske urverket HUB1280 UNICO som har en gangreserve på ca. 72 timer. Modellen er vanntett til 100m og presenteres på en sort gummirem.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:42 mm
  • Kassemateriale:Titan
Tallskive:
  • Skivefarge:Skeleton
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Square Bang
  • Vanntetthet:10 bar/100 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.