Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

IW329502_1

IWC Big Pilot`s Watch Tourbillon Le Petit Prince

IW329502

958.000 kr

Diameter

43 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Gull

Om klokken

Med Big Pilot's Watch 43 Tourbillon Le Petit Prince fortsetter IWC Schaffhausen tradisjonen med pilotklokker til ære for Antoine de Saint-Exupérys ikoniske roman "Le Petit Prince". Akkurat som Saint-Exupéry kombinerte skriving og flyving, forener denne spesialutgaven poesi og teknologi. Klokken, begrenset til 300 eksemplarer, skiller seg ut med sin 43-millimeter kasse og krone laget av 18-karat Armor Gold®. Denne legeringen er betydelig hardere og mer slitesterk enn vanlig 5N gull.

Den dype blå tallskiven har en solstrålefinish. Gullbelagte visere og indekser fylt med Super-LumiNova® gir en mystisk glød i mørket. Klokken har en flygende minutt-tourbillon plassert klokken 6. Denne tourbillonen skaper et visuelt høydepunkt og forbedrer presisjonen ved å redusere gravitasjonens påvirkning på urverket.

Klokkens hjerte er IWC-manufakturerte 82905, et automatisk selvopptrekkende urverk. Pellaton-opptrekksystemet er forsterket med keramiske komponenter og sikrer en kraftreserve på hele 80 timer. Den unike rotoren i 18-karat gull, formet som den lille prinsen på sin asteroide, kan beundres gjennom det gjennomsiktige safirglasset på baksiden.

Kassen, med en diameter på 43,0 mm og en høyde på 14,5 mm, er solid og imponerende. Den er vanntett opp til 10 bar. Safirglasset har antirefleksbelegg på begge sider, som sikrer optimal sikt og beskyttelse mot trykkendringer.

Remmen av brunt kalveskinn fullfører klokkens luksuriøse design. Med en bredde på 21,0 mm og en foldespenne i 18-karat Armor Gold®, kombinerer remmen komfort og sikkerhet med sofistikert stil.

Big Pilot's Watch 43 Tourbillon Le Petit Prince er en eksklusiv klokke som kombinerer luksus og funksjonalitet i et tidløst design. Klokken hyller både Saint-Exupérys litterære arv og IWCs fremragende urmakerkunst. Den vil uten tvil gjøre et varig inntrykk med sin blendende estetikk og avanserte teknologi. Dette er det ultimate valget for den som ønsker en klokke som forener fortellingens magi med teknologisk perfeksjon.

Spesifikasjoner

Urverk:
 • Urverk:Automatisk
 • Gangreserve:80 timer
 • Kaliber:82905-calibre
Kasse:
 • Diameter:43 mm
 • Baklokk:Åpent
 • Glass:Safir
 • Kassemateriale:Gull
Tallskive:
 • Skivefarge:Blå
Øvrig informasjon:
 • Kolleksjon:Pilot's Watch
 • Materiale lenke/rem:Rem
 • Spenne:Foldespenne
 • Vanntetthet:10 bar/100 m
 • Garanti:2 år

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.