Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

IW388104_1

IWC Pilot's watch Chronograph 41mm

IW388104

110.000 kr

Diameter

41 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

Pilot’s Watch Chronograph 41 kombinerer allsidighet og sporty design. Siden 1994 har kronografer vært en viktig del av IWCs Pilot’s Watches-kolleksjon. Denne modellen har en ergonomisk 41-millimeter kasse i rustfritt stål som gir et distinkt instrumentuttrykk. Den mekaniske stoppeklokkefunksjonen er ideell for daglig bruk.

Klokken drives av IWC-kaliber 69385, et robust og presist kronografurverk med søylehjul. Du kan se urverket gjennom safirglasset på baksiden. Modellen har en grønn tallskive, rhodiumbelagte visere og en høykvalitets rustfri stållenke med justerbart system og avsmalnende form. Med det integrerte EasX-CHANGE-systemet kan du enkelt bytte rem. Alternativer i kalveskinn eller gummi finnes i flere farger.

Klokken er vanntett til 10 bar, perfekt for ethvert eventyr, både i og utenfor cockpiten. Kassen har en diameter på 41 mm og en høyde på 14,5 mm. Safirglasset har konvekst design og antirefleksbelegg på begge sider. Det er sikret mot forskyvning ved trykkendringer.

Pilot’s Watch Chronograph 41 tilbyr flere nyttige funksjoner. Den har små sekunder med hackefunksjon, dag- og datovisning og en kronograf som måler timer, minutter og sekunder. Urverket har en gangreserve på 46 timer, består av 242 komponenter og 33 juveler og opererer med en frekvens på 28 800 VPH.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
  • Kaliber:69385
Kasse:
  • Diameter:41 mm
  • Baklokk:Åpent
  • Glass:Safir
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Grønn
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Pilot's Watch
  • Materiale lenke/rem:Stål
  • Vanntetthet:10 bar/100 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.