Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

L3.377.4.97.6_1

Longines Conquest Lady

L33774976

17.150 kr

Diameter

34 mm

Urverk

Quartz

Materiale

Stål

Om klokken

Conquest-serien fra Longines kombinerer eleganse med ytelse og viderefører ånden av erobring for de som våger å utforske nye horisonter. Siden 1954 har denne ånden inspirert modellene i Conquest-kolleksjonen. Hver klokke i serien forener ytelse og eleganse, inkludert de mest krevende tekniske funksjonene.

Klokken har en rund form og består av rustfritt stål. Det ripebestandige safirglasset med flere lag antirefleksbelegg på undersiden beskytter den solstrålemønstrede blå tallskiven. Kassen har en diameter på 34 mm, en lug-avstand på 17 mm, en lug-to-lug avstand på 41,40 mm og en tykkelse på 9 mm. Klokken veier 126 g og tåler vann ned til 30 bar. Dette gjør den svært egnet for både hverdagsbruk og krevende aktiviteter.

Den solstrålemønstrede blå tallskiven har 11 Top Wesselton VS-SI diamanter, totalt 0,036 karat, som timemarkører. Sølvpolerte visere fullfører det sofistikerte utseendet. Et quartz-urverk, kaliber L156, driver klokken. Den bruker en RENATA 373-batteri og viser timer, minutter, sekunder og dato. En E.O.L.-funksjon (End of Life) varsler når batteriet begynner å gå tomt.

Lenken er laget av rustfritt stål og har en trippel sikkerhetsfoldespenne med en trykkmekanisme for enkel åpning. Dette gir både komfort og sikkerhet.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Quartz
  • Kaliber:l156
Kasse:
  • Diameter:34 mm
  • Glass:Safir
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Blå
Øvrig informasjon:
  • Materiale lenke/rem:Lenke
  • Spenne:Foldespenne
  • Vanntetthet:30+ bar/300+ m
  • Garanti:5 år

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.