Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

L2.386.0.87.6_1

Longines Conquest Classic Lady

L23860876

39.950 kr

Diameter

34 mm

Urverk

Quartz

Materiale

Om klokken

Longines, som partner til mange av verdens mest prestisjefylte sportsbegivenheter, ønsket å lansere en klokkeserie for disse spennende konkurransene. Den berømte sveitsiske urmakeren hyller kronografene fra 1878 med Conquest Classic-linjen.

Denne modellen har en rund kasse i rustfritt stål med en diameter på 34 mm og en tykkelse på 8,90 mm. Safirglasset er ripebestandig og har flere lag antirefleksbelegg på undersiden. Kassen prydes av 36 Top Wesselton IF-VVS diamanter, som totalt utgjør 0,601 karat. Klokken veier 89,1 gram og tåler vann opptil 5 bar.

Den hvite perlemorskiven er dekorert med 11 Top Wesselton VS-SI diamanter som timemarkører, med en totalvekt på 0,074 karat. Sølvpolerte visere gir klokken et raffinert utseende. Klokken viser timer, minutter, sekunder og dato, og drives av et quartz-urverk, kaliber L156, med RENATA 371-batteri og E.O.L. (End of Life indikator).

Klokken kommer med en lenke i rustfritt stål og en trippel sikkerhetsfoldespenne med trykknappmekanisme for ekstra sikkerhet og komfort.

Longines Conquest Classic kombinerer dristighet og raffinement. Den er designet for de som verdsetter teknisk presisjon og tidløs eleganse. Klokken passer perfekt for både hverdagslige og formelle anledninger.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Quartz
Kasse:
  • Diameter:34 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Perlemor
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Conquest Classic

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.