Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

L4.795.4.58.0_1

Longines Flagship Heritage

L47954580

23.850 kr

Diameter

38 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

Longines Flagship Heritage 38.5mm kombinerer det beste av tradisjon og moderne urmakerkunst. Denne klokken hedrer Longines’ rike historie og benytter samtidig de nyeste teknologiene.

Den runde kassen i rustfritt stål har en diameter på 38,5 mm og en tykkelse på 10,30 mm. Klokken har et ripebestandig safirglass med flere lag antirefleksbelegg på undersiden for optimal lesbarhet. Baklokket er skrudd fast, noe som gir ekstra beskyttelse. Klokken tåler vann opptil 3 bar (30 meter) og veier 54,7 g.

Den sorte tallskiven med påførte indekser og rosa visere gir et sofistikert og elegant utseende. Swiss Super-LumiNova® sikrer utmerket synlighet under alle lysforhold. Klokken viser timer, minutter, små sekunder ved klokken 6 og dato. Urverket, kaliber L615, er selvtrekkende og slår med 28 800 vibrasjoner per time, med en gangreserve på opptil 50 timer.

Den sorte alligatorremmen med klassisk spenne gir både komfort og stil.

Longines Flagship Heritage 38.5mm er det ideelle valget for de som søker en kombinasjon av tidløs eleganse og moderne teknologi. Denne klokken passer perfekt til både formelle og uformelle anledninger, og utstråler sofistikasjon og pålitelighet.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:38 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Sort
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Flagship

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.