Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

L2.828.4.53.2_1

Longines Heritage Classic

L28284532

29.750 kr

Diameter

38,5 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

Nyhet 2024!

Longines Heritage Classic kombinerer den originale estetikken fra sine mest bemerkelsesverdige historiske modeller med moderne urmakerteknikker. Disse klokkene er en hyllest til den innovative ånden som har drevet Longines’ urmakere fra begynnelsen. Longines’ tidløse design illustrerer merkevarens holdbarhet og deres vedvarende ønske om å hedre historien.

Denne modellen har en rund kasse på 38,5 mm i rustfritt stål, med en tykkelse på 11,00 mm. Klokken har ripebestandig safirglass med flere lag antirefleksbelegg på undersiden, noe som sikrer holdbarhet og optimal lesbarhet. Avstanden mellom luggene er 19 mm, og klokken måler 47,60 mm fra lugg til lugg. Den veier 69,4 g, noe som gir en lett og behagelig følelse på håndleddet. Klokken er vanntett ned til 3 bar (30 meter).

Den sorte tallskiven har malte arabiske tall og indekser, som sammen med sølvpolerte visere skaper en elegant kontrast. Funksjonene inkluderer timer, minutter og små sekunder ved klokken 6. Klokken drives av kaliber L893, et selvtrekkende mekanisk urverk som slår med 25 200 vibrasjoner per time og har en gangreserve på opptil 72 timer.

Den brune skinnremmen med spenne gir en klassisk og tidløs finish til klokken, som passer perfekt til både formelle og uformelle anledninger. Longines Heritage Classic 38.5mm er det ideelle valget for de som verdsetter en kombinasjon av historisk eleganse og moderne pålitelighet.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:38,5 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Sort
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Heritage

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.